|
1 mlna nie ma pomyslu |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam mam do dyspozycji 1 mln zł ale nie wiem w co to zainwestować żeby przynosiło zysk podżućcie jakiśtemat import albo export albo jeszcze coś innego . Jaką wy firme założylibyście.
Ja bym coś zaimportował zresztą pisałem o tym na forum, jak coś to mój nr gg: 6033517
A ile płącisz za dobry pomysł :wink: ?? Rzuć jakąś nagrodę a będzie tu pełno orginalnych poysłów :wink:
ja mam pare orginalnych pomysłów ale nie wiem czy sie oplacają
To pisz - objedziemy je z góry na dół ;-)
Ja swój milion zainwestuję w giełdę - nawet bez żadnych szaleństw wyciągając jedynie 20% rocznie mam całkiem sporą pensję. Oczywiście część jest inwestowana ponownie, żeby powiększyć kapitał :cool:
DO WOjciechaH: A ja myślałem, że Pan ma bardziej ambitne plany, co do nadwyżek pieniężnych... :)
Mam jeszcze jedno ważne pytanie może ktośsie orjętuje jaki jest kosz budowy takiej hali jak na tej stronie
http://www.haltec.net/pl/produkty/hale-i-namioty.html chodzi mi o tąpierwszą [ Dodano: Sro Sie 23, 2006 9:53 pm ] przepraszam nie 1 tylko 3
trzeba wykonać zapytanie.. http://www.haltec.net/htng/businessrequ ... aa&lang=pl
ok ale tam jest np. Firma a jeżeli ktoś nie ma jeszcze firmy ? czy wszystkie pola trzeba wypełnić i jeszcze jedno czy to coś kosztuje to zapytanie
[ Dodano: Sro Sie 23, 2006 10:04 pm ] i jeszcze jedno czy oni mi to wyślą na emaila
Wolny mln? Trzy działki budowlane, 3 domy (no może 2,5) w stanie surowym zamknietym - najlepiej std plany - jak najbardziej neutralne i funkcjonelne bez udziwnień, nie za wielkie , nie za małe - ok 170-200m2 , na obrzeżu lub zaraz przy granicy jakiegoś wiekszego miasta. Zysk pewny :) Domki momentalnie się opchną i kupować w okolicy kolene działki itd :) Za 2 lata bedzie z tego 1mln drugi do pary :lol:
m2s7
albo rzad szeregowcow :] tak samo pojda moment, tylko przeliczyc trzeba co taniej postawic, ja bym sie sklanial do szeregowcow bo tu jeszcze koszt mniejszych dzialek dochodzi... Pozdrawiam!
Mietek22 posiadasz milion zł i sie jeszcze pytasz czy zapytanie bedzie Cie cos kosztowac? Ja bym sie bał na Twoim miejscu pytac zeby Cie przypadkiem za to nie ogołocili z całej kasy.
Bardziej ambitnr niż inwestowanie..? Nie znam takich :twisted:
Jemu raczej chodziło o bardziej ambitne plany niż +20% rocznie ;)
Popieram przedmówców. Tylko nieruchomości, sprzedaż lub wynajem. Ja kupiłbym kamienicę do remontu z kilkoma mieszkaniami na początek, wyremontował i wynajmował mieszkania. Zbyt zapewniony do końca życia.
|
|