Cześć
Czy na rynku jest jakiś produkt, lokata, fundusz, który da mi 10% z miesięczną kapitalizacją odsetek?
Szukałem, ale niestety nie udało mi się znaleźć nic takiego - głównie są to produkty z kapitalizacją roczną :(
|
10% z miesięczną kapitalizacją odsetek ????? |
|
Strona główna forum
‹ Banki, lokaty, kredyty, dotacje z UE
‹ Lokaty
Autor
Wiadomość
Cześć
Czy na rynku jest jakiś produkt, lokata, fundusz, który da mi 10% z miesięczną kapitalizacją odsetek? Szukałem, ale niestety nie udało mi się znaleźć nic takiego - głównie są to produkty z kapitalizacją roczną :(
oczywisćie istnieje możliwosc zarobienia 10% w miesiac.. ale... nie jest to gwarantowane np w kwietniu 13 funduszów inwestycyjnych zrobiło stope zwrotu powyzej 10%... najwiuęcej zarobił ROBECO CHinese Equiteies D 17,01% w skali miesiaca następne miejsca zajeły:
Fortis Fund Equity Turkey Templeton China A Fortis L Fund Real Estate Securities Asia .... i tak dalej nie będe wymieniał całej listy bo w maju sytuacja napewno uległa zmianie... nie wiem też jakie są bariery wejsćia do tych funduszy ale jeżeli interesuje Cię inwestycja krótkoterminowa to warto popytać... aczkolwiek jeszcze raz powtórze ze w krótkim terminie nikt nie zagwarantuje stopy zwrotu na poziomie 10%... ja swoim klientom za realną stope zwrotu podaje między 12-15% w skali roku! bo w dłuższym okresie czasu takie własnie zyski przynoszą inwestycje w fundusze akcyjne dostepne w ofercie AEGONA.... pozdrawiam i życze tych 10% a moze i wiecej ;P
słyszałem po prostu, że coś takiego jest na rynku, ale tak jak pisałem wcześniej nie potrafię znaleźć takiego funduszu (czy jak to tam się zwie).
Witam
może lokata strukturyzowana??? 10% po pół roku, 20% po dwóch latach, 30% po półtora roku, 40% po dwóch latach. Jest gwarancja zainwestowanego kapitału. Brak podatku Belki. To nie wszystkie korzyści tego produktu :) w razie pytań proszę pisać na maila (podany w zakładce profil), bądź telefonicznie 603287653. pozdrawiam
|
|