Zainwestuje 100 tys w dobry biznes
Oczekuje w miare szybkiego zwrotu.
Funduszowcom, spekulantom i innym nawiedzonym sprzedawcom dziekuje.
Oferty z krotkim opisem wysylac na maila:
yolandaa tlen pl
|
100,000 |
|
Strona główna forum
‹ Ogłoszenia
‹ Inwestycje
‹ Zainwestuję
Autor
Wiadomość
Zainwestuje 100 tys w dobry biznes
Oczekuje w miare szybkiego zwrotu. Funduszowcom, spekulantom i innym nawiedzonym sprzedawcom dziekuje. Oferty z krotkim opisem wysylac na maila: yolandaa tlen pl
Witam!!!
Co znaczy szybko???
Dzień dobry.
A czy słyszała Pani o możliwości wykupu kryzysowych obligacji Szwajcarskich,które gwarantują 36% w skali roku czyli krótko mówiąc od 200.000 zł zysk tj. 72000 zł czyli "dochód pasywny" będzie wynosił 6000 zł miesięcznie.Umowa tylko na rok,ale można ją spokojnie prze dłużyc! W bardzo prosty sposób można zyskać nie tylko pieniądze ale coś ważniejszego-finansową niezależność ! Można również otworzyć programy inwestycyjno-oszczędnościowe np. Skandia czy tez Generali,z zysków,które to programy zaowocują w późniejszym czasie równie świetnymi zyskami! Pozdrawiam Jakub Filipowski
Witam , żeby rozpocząć swój biznes potrzebuje min. 20tys-
branża budowlana, mam na myśli wykańczanie oraz malowanie wnętrz (zarówno tradycyjne jak i dekoracyjne).Niestety na kredyt np. Z Urzędu Pracy, czy z Unii Europejskiej- nie mam szans, głównie z powodu braku poręczycieli. CZEKAM NA ODPOWIEDZ-POZDRAWIAM
Witam Pana Serdecznie. Mam idealny pomysł na zainwestowanie pieniędzy. Jest to biznes internetowy, a mianowicie wpadłem na pomysł stworzenia portalu którego jeszcze nie ma w internecie. Jeśli jest Pan zainteresowany proszę o kontakt gg: 9760781
|
|