|
100 000 zł na 2,3 lata |
100 000 zł na 2,3 lata
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Lokaty
Autor
Wiadomość
Chciałbym zainwestować 100 000 zł ale tylko 100% bezpieczeństwo na jakieś 2,3 lata.Oczywiście oprócz lokat .Proszę o poradę i Dziękuje.
Na 100% bezpiecznie oprócz lokat w 2-3 lata to praktycznie nie da się zarobić ze zwrotem zainwestowanych pieniędzy. Inwestując w nieruchomości raczej za wiele nie kupisz, o ile cokolwiek.
Z nieruchomości mogę kupić kawalerkę u mnie w Augustowie.Ale nie wydaje mi sie żebym miał jakieś dobre pieniądze z wynajmu.Zresztą jak dla mnie to ceny nieruchomości są za bardzo napompowane.Jeśli nie na 3 lata to może na 5 lat?
W biznesie tak jest, że inwestując pieniądze na ich pełny zwrot czeka się wiele lat. Proponuję zainwestuj przez rok w lokatę, a następnie kup kawalerkę w dobrym punkcie (nie wykonaną w technologii płytowej) i wynajmuj ją. Przez rok na pewno dozbierasz jakieś pieniądze. To może być jakiś pomysł.
Na lokatach to trzymam pieniądze od ponad roku.Mam jeszcze mieszkanie 60 m które wynajmuję ,ale to zarobek rzędu 400zł miesięcznie .To tyle samo co z lokaty ,tylko problemów więcej.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "100 000 zł na 2,3 lata": - 220.000 na 3 lata - Na lata. - Mam 22 lata - Mieszkania za 3 lata - 2 lata nie prowadzona DG
• Strona 1 z 1
|
|