|
100 tys + doświadczenie w zarządzaniu Jakością |
100 tys + doświadczenie w zarządzaniu Jakością
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam, mam małą sumkę, którą mogę zainwestować we własny biznes + własny wkład pracy (doświadzczenie organizacja procesów produkcyjnych i zarządzanie jakością). Myślałem o firmie konsultingowej, ale jestem otwarty na inne propozycje. Jak na mazowszu wychodzi się na doradztwie? co jeszcze za taką kwotę można ciekawego uruchomić?
branża elektroniczna jest interesująca? zapraszam do priv
Witam, posiadam bardzo duże ilości każdego rodzaju węgla kamiennego. Ofertę współpracy kierujemy do ludzi przedsiębiorczych, posiadających gotówkę oraz plac na którym mogliby składować surowiec. Oferujemy profesjonalną pomoc w stworzeniu składu węglowego w każdym miejscu polski oraz dostawę węgla w hurtowych cenach. Duże zyski, solidna współpraca, pomoc w tworzeniu przedstawicielstwa. Pomagamy w organizacji transportu kolejowego oraz samochodowego.
Więcej info: gg: 1287382 lub komórka 504-025-714 Tylko poważne oferty!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "100 tys + doświadczenie w zarządzaniu Jakością": - Zagrożenia w zarządzaniu kadrami - Pomogę w zarządzaniu forum! - Pomoc przy zarządzaniu projektami - Spółka z o.o. Czy taka forma jest ciężka w zarządzaniu? - Brukarstwo, doswiadczenie
• Strona 1 z 1
|
|