|
100 tys złotych, pomieszczenie ok.120m2 i brak pomysłu |
100 tys złotych, pomieszczenie ok.120m2 i brak pomysłu
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam mam 19 lat i w tym roku kończę edukacje (technik ekonomista) posiadam kwotę 100 tyś. zł i powierzchnie handlowa około 120m2 w w malej miejscowości 6 tys mieszkańców. W pobliżu znajduje sie Hurtownia odzieży, kwiaciarnia salon kosmetyczny+fryzjer piekarnia z Sklepem spożywczym ( alkohol odpada w pobliżu szkoła podstawowa).Także w pobliżu powstaje również Pizzeria. Interesuje mnie zwłaszcza handel posiadam własny samochód. Co myślicie czym by można było handlowca w ostateczności jakie usługi świadczyć? Jestem otwarty na wszystkie pomysły nawet te "skrajne" Pozdrawiam i z góry dzięki.
No to trzeba było do szkoły chodzic a nie kamieniami w nią rzucać. A poważnie to nie znam specyfiki Twojej miejscowości, zależy też od mieszkańców czy są zamożni czy nie, może sklep z obuwiem skórzanym średniej półki, albo sklep AGD
Ja bym sugerował sklep ogólnobudowlany: farby, gipsy, gładzie, tanie płytki ceramiczne, panele podłogowe, listwy, tapety, drzwi wewnętrzne i zewnętrzne, narzędzia dla majsterkowiczów..... Im szerszy asortyment tym więcej zarobisz. Na tej powierzchni zmieścisz całkiem sporo a i kwota jest wystarczająca. Zresztą taki sklep wcale nie musi być wykończony w super standardzie, więc inwestycja w lokal też nie będzie duża.
Szkole właśnie kończę! a co do sklepu budowlanego to odpada są już takie w pobliżu tzn jeden na drugiej stronie miasteczka i parę w niedalekiej odległości (5-10km), co do obuwia skórzanego to wydaje mi sie ze to trochę wąski asortyment na tą ilość mieszkanców
Przeczytaj również posty podobne do tematu "100 tys złotych, pomieszczenie ok.120m2 i brak pomysłu": - 60 tys złotych, działka BRAK POMYSŁU na firme - 10 000 złotych i brak pomysłów... - 40 tysiecy złotych + budynki=nie mam pomysłu - Brak pomysłu - Brak pomysłu :]
• Strona 1 z 1
|
|