Witam
jak w temacie mam do dyspozycji hale 1000m2 i 100k pln, niestety nie mam pomyslu co z tym zrobic, bede wdzieczny za wszyskie wskazowki i pomysly
Lukasz
|
100tys pln i hala 1000m2, co produkaowac?? |
100tys pln i hala 1000m2, co produkaowac??
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam
jak w temacie mam do dyspozycji hale 1000m2 i 100k pln, niestety nie mam pomyslu co z tym zrobic, bede wdzieczny za wszyskie wskazowki i pomysly Lukasz
proponuje produkcje bruku
Witam. Mam dla Pana propozycję na biznes(może nawet wspólny). Obecnie poszukuję na podkarpaciu dużej hali, w której można by było uruchomić produkcję. W związku z tym, że jestem bardzo często w podróży, proszę o telefon na nr. 603 509 630.
Pozdrawiam
Mam do sprzedania wibroprasę plus formę do kostek Behaton. Mając taką halę, mógłbyś produkować kostkę brukową :))
Podaj adres mail to prześlę ci specyfikację techniczną i podam więcej informacji. Wibroprasa praktycznie nie używana była. Postaram się zrobić lda Ciebie obliczenie jakie koszty. Ty tylko się musisz zorientować, czy Tobie by się to opłacało. Po prostu zorietnujesz się, ile kosztuje m2 takiej kostki. Cena jaka by mnie interesowała to 30k pln.
Myslalem juz nad produkcja kostki, pustaow i nad skadem budowlanym. Poki co to chyba niezly biznes, zreszta kazdy wie jak koniunktura w tym sektorze wyglada, z tym ze kapital jest ograniczony, a i lokalizacja hali tez nie jest rewelacyjna (miejscowosc gminna okolo 2tys mieszkancow, najblizsze miasto(50tys) jest oddalone o okolo15km)
Spooky jesli mozesz to wyslij mi wiecej informacji na: morpheus85@op.pl Czy moglby mi pan Panie Alfastar przedstawic pobieznie rodzaj dzialalnosci/produkcji?? jaki sektor??zapraszam na priva lub na e-mail: morpheus85@op.pl moze ma ktos jeszcze jakies ciekawe pomysly??
Aaa, nie
wiem czy to w czyms pomoze ale do granicy Pl-Ua mam okolo10km
Pmożo ci jak Ukraincy wejdą z tanią siłą roboczą do Polski. Będziesz miał wtedy naprawdę tanio.
ja raczej myslalem nad ukrainkammi :)
Tylko inwestycja bylaby spora bo trzebaby bylo to przerobic na hotelik ;)
Przyjmę panie :)) Wymagana miła aparycja i łagodne usposobienie :)
witam
może hurtownia kwiatów? jest zmożony ruch eksportem kwiatów na ukrainie nie trzeba nic produkować zbieranie zamówień odbiór towaru i dalszą sprzedaż hala tylko na przetrzymanie towaru za 100tys masz około 3 tiry kwiatów pozdrawiam
Prawde mowiac to nie wiem nic o okwiatach,
wolalbym jakas mala produkcje, np art budowlanych tylko co mozna produkowac z taka kasa?? jak narazie zbieram info o kostce ale jesli ma ktos jeszcze jakiec ciekawe sugestie to bardzo prosze o podpowiedzi
Przeczytaj również posty podobne do tematu "100tys pln i hala 1000m2, co produkaowac??": - Hala magazynowa 1000m2 - Hala 1000m2 - współpraca - hala 1000m2 - jakie macie propozycje? - Potrzebuje Pomysłu na Biznes - hala 1000m2 + pom biurowe . - Hala 80m2 + 100tys zł i brak pomysłu
• Strona 1 z 1
|
|