|
100zł za dopowiedz na 9 pytan :) |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam za niedługo wchodzi nowy bank na polski rynek wymyślił nowa promocje zaprasza cie do wzięcia udziału w ankiecie jest 9 pytani odpowiadasz na nie i za każde dostajesz 10 zł zainteresowanych proszę pisać na pw i podawać adresy email wazne aby podac adres email
Ale po co adres email?
Nie możesz napisać w privie jaki to bank ? Albo tu ?
Oj węsze tu jakiś podstęp. Może i dadzą Ci te stówę, ale wpłacą Ci na kontow swoim banku, tzn. założą Ci rachunek, a później będą pobierać opłaty za prowadzenie tego konta. W regulaminie będzie punkt, w którym będzie zapisane, że nie będziesz mógł zlikwidować rachunku przez rok i w ten sposób jeszcze zarobią na tym kto weźmie udział w tej ankiecie.
A tak se kombinuję, bo nie wierzę, że jakiś bank da stówę i nic z tego nie będzie miał.
Żebym mógł wysłać zaproszenie do wzięcia w konkursie
Ale do tego konkursu zaproszenia nie sa potrzebne, wystarczy wejsc na strone banku : aliorbank . pl
A już na tej stronie banku, w regulaminie przeczytamy, że:
Wysyłam zaproszenie i w ten sposób rozbudowuje bank
Dobre :D:D:D:D:D:D:D:D
Chyba nieźle zwęszyłem postęp :D:D:D:D:D:D
"Wysyłam zaproszenie i w ten sposób rozbudowuje bank"- jakie zaproszenie, po co to komu ???
Rozbudowujesz bank heheh dobre.
Bez interesownie tego nie robisz, od narojonego klienta dostajesz prowizje (bo po co Ci maile wysłać do ludzi) albo masz jakiś myk i stówki przechwytujesz :) nie chce mi sie w to zagłębiać.
|
|