Witam!
Nazywam się Paweł i mam 14 lat. Od dawna interesuję się komputerami, informatyką, itp. Od pewnego czasu interesuję się również tworzeniem stron internetowych. Poznałem podstawy html (jeśli można to w ogóle nazwać podstawami) i próbowałem też kiedyś programować w C++, ale nie miałem czasu, zajmę sie tym w wakacje.
Jeśli chodzi o tworzenie stron internetowych: Bardzo mnie to zaciekawiło i teraz bawię się w Webmastera. Mam jak narazie jedną stronę, link mogę przesłać na PW, bo jestem nowo zarejestrowany i nie mogę umieszczać linków do stron:(
Może i ładnie wygląda, ale grafika komputerowa na wysokim poziomie to dla mnie jak narazie za dużo.
Elementy graficzne są z szablonu, ale reszta wszystko sam:)
W niedalekiej przyszłości chciałbym zarobić na tej lub podobnej stronie: PP, reklamy, itp.;]
I tutaj prosiłbym o porady:)
Jeśli ktoś mógłby mi zaoferować pracę przez internet, np. zrobienie takiej strony, byłbym wdzięczny. Niestety konto młodzieżowe banku zakładam dopiero za kilka dni więc jeżeli chodzi o wynagrodzenie, to narazie nie ma jak mi go wpłacić;p
Marzy mi się pewna rzecz, która tania nie jest, a także bardzo chciałbym pojechać na wakacje za granicę:) niestety brak funduszy:(
Jeżeli chodzi o moją stronę... nie obrażę się jak ją odwiedzicie i np. dacie komentarz w dziale "News":)
Chyba jeszcze nigdy się tak nie rozpisałem:) Przepraszam:)
Liczę na odpowiedzi,
Pozdrawiam,
Paweł