|
15 000 zł w miesiąc! |
|
Strona główna forum
‹ E-Biznes
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Chyba najprostsza i najszybsza metoda na zarobienie dużych pieniędzy- pod warunkiem, że sporo ludzi potraktuje ją poważnie i zdoła wyegzekwować trochę wolnego czasu (jakieś pół godziny). Naprawdę warto spróbować! Zainteresowanych proszę o podanie swojego adresu mailowego, w celu przesłania dalszych informacji.
wyslij mi skan wplaty na twoje konto ze zarobiles te 15 000zl to uwierze
chodzi raczej o zainwestowanie 5 złotych a nie o pracę. Może się już z tym spotkałeś, ja zetknełam sie z tym po raz pierwszy i postanowiłam zrobić eksperyment i sprawdzić czy to działa- jeśli tak to prześle Ci skan:)
szkoda czasu na ten eksperyment lepiej wydaj to 5zl na piwo
A ja uważam, że warto jest inwestować, a nie tylko biernie konsumować:p Tobie też polecam;)
rozumiem, ze juz zarobiles 1000zl i mozesz pochwalic sie dowodami wplat hehehe nie rozbawiaj mnie tekstami, ze za 5zl mozna zarobic 15 tys zl wysylajac emaile z trescia wplac mi 5zl bo skoro mozna 15 tys inwestujac 5zl to dlaczego nie zrobic 500zl i wyciagnac 1 500 000 zostajac milionerem w miesiac?
Idea tego jest typowo matematyczna i ma w sobie sporo z piramidek finansowych tylko nie uwzględnia jednego faktu. Że znajdzie się całe grono osób które wezmą (nie wpłacając tych 5zł) i prześlą maila dalej z swoim numerem konta na 5 miejscu. W tym momencie urywa się nam piękny łańcuszek i wypłata nie będzie już taka jak być powinna.
Niemniej jak ktoś chce to może spróbować - 5zł to nie majątek i w tym widzę jedyną szansę powodzenia całej akcji.
Zawsze istnieje takie ryzyko dlatego napisałam, że to może się udać pod warunkiem, że sporo ludzi potraktuje tę sprawę poważnie. I nikt Ci nie wpłaci 500zł na konto litości:)
ale dlaczego nie ;) skoro moze wplacic 5zl by zarobic 15 tys do czemu nie 500zl i zarobic 1,5 mln zl
Heh z logicznego punktu widzenia jest to możliwe.... ale ja osobiście będę szczesliwa jeśli znajdzie się pare osób które wpłaci 5 zł (a to już będzie sukces:p) w co jednak i tak wątpie... ale spróbować nie zaszkodzi:)
Ode mnie link :
To powinno chyba rozwiac watpliwosci co do zarabiania pieniedzy w ten sposob.
na czym to wszystko polega i czy korzyści są realne???
|
|