|
15-30% rocznie |
|
Strona główna forum
‹ Banki, lokaty, kredyty, dotacje z UE
‹ Lokaty
Autor
Wiadomość
Pasywny dochód bez angażowania sie w prace!Od 15% do 30% rocznie!!!!!!!!
Oferujesz taki dochód, czy poszukujesz inwestycji o takiej rentowności?
co to za lokata na jaki okres czasu czy jest zysk gwarantowany w jakie aktywa sa inwestowane pieniadze gdzie ja mozna zalozyc
15-30% to z jednej strony dużo z drugiej nie. Kwestia ryzyka.
Osobiście mam zyski ok 20% ale w stosunku miesięcznym a nie rocznym, przy stosunkowo niskim ryzyku inwestycyjnym, Jak kogoś interesuje współpraca proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam Had
Nie dzięki nie będą przemycał alkoholu, ani innych towarów luksusowych, nie będę też połykał plastykowych tabletek... po prostu poczekam na powrót koniunktury i może uda mi się uzbierać na nowy garnitur JOOP lub na kurs na sternika. Wolę ryzyko, o którym mam pojęcie, wiem jak je szacować. Za dużo już się naczytałem o Legg Masonach, Unionach, ML'czach, czy Temletonach... aby teraz się przekwalifikowywać. Chyba, że... napiszesz coś więcej? Pozdrawiam,
hahaha ale Mnie rozbawiłeś :) Nie wiedząc czemu ludzie odrazu myślą że coś jest nielegalne, czy nie wiadomo co. No ale to Twoja sprawa. Pozdrawiam HAd
sądząc po nicku chodzi o rynek forex.
na czym miałaby polegać ta "współpraca" i ile wynosi min. wkłąd ?
Witam Zgadza się chodzi o Forex. Depozyt od 5000 PLN minimum. Resztę wysłałem na priv. Pozdrawiam Had
To jest nie do utrzymania w długim terminie. Na forexie 3 % graczy zarabia i nie są to goście majacy 5000 zł tylko duże instytucje finansowe. Reszta (97%) to dawcy kapitału!
Drobna korekta 5% zarabia 5% wychodzi na zero, a 90% traci. Z tych 90% ludzi to 50% to osoby którzy nie mają zielonego pojęcia o tym interesie i myśla że w pare miesiący zrobią z siebie milionerów, co kończy się zawsze wyczyszczeniem depozytu. Kwestią też jest kapitału jakim się obraca. Znacznie łatwiej jest utrzymać wynik 20% przy kapitale np. 100,000 USD niż 100,000,000 USD ( wartości przykładowe ), z racji egzekucji zleceń, i przy aż takim kapitale, jest znacznie mniejsze lewarowanie. Pozdrawiam Had
Witam ja jestem przectawicielem firmy ovb zajmujemy sie doractwem finansowym i ze swojej strony moge zaoferowac lokate z minimum 15% zyskiem w skali rokute 15% to jest minimum ktore napewno klient dostaje adla przykladu moge powiedziec ze w ostatnim roku zysk wynius 36% zainteresowanych zapraszam na priva
czy na tym forum nie ma bardziej kumatych doraTCów
Wszystko to jest do kitu. Banki za granicą też zebrały depozyty z gwarantowanym zyskiem, a tu ...... ciachu, ciachu na giełdzie i trzeba posiadaczom depozytów wypłacić gwarantowane odsetki, co obniża zyski banków. Ale banki dadzą sobie radę, podwyższą oprocentowanie kredytów i wyjdą na swoje. Gorzej z tymi, co zaciągnęli kredyty.
|
|