|
15 Latek szuka jak każdy na tym forum pracy |
|
Strona główna forum
‹ Praca
‹ Praca
‹ Praca przez internet
Autor
Wiadomość
Witam mam 15 lat, czyli mało i większość z osób, które szukają osób do pracy nie spojrzy na ten temat. Otóż szukam pracy aby zarobić na moją zachciankę i tyle. Ta ''zachcianka'' kosztuje 1400 zł więc kasa potrzebna. Więc stoję tu z pytaniem, czy ktoś może ''wyskrobać'' dla mnie pracę, tylko przez neta! Dajcie mi jakąś propozycję, proszę. Wiem, że to tak łatwo napisać, ale mogę się wykazać ...
Imponujące !
Zamiast uczyć sie kombinatorki,młody człowiek chce uczciwie zapracować na swoje zachcianki. Jestem pełen podziwu.Naprawdę :-) Napisz proszę co potrafisz robić. Nic nie obiecuję ale .... kto wie ?????? Pozdrawiam :)
Możliwości, które mogę oferować przez internet:
-Pisanie recenzji, gier, filmów, piosenek, książek itp.; -Umiejętności robienia forum i stron internetowych (nie za pomocą języków, niestety takich możliwości to ja nie mam). -Obsługa programów różnej maści; -Ogólnie obsługa komputera; -Pisanie opowiadań, wierszy itp. (wiem, że to do pracy się nie nadaje, ale dla informacji...) Jeszcze mogło by zawitać jeszcze kilka punktów, ale o nich niestety zapomniałem...
Bardzo zaciekawiło mnie twoje posunięcie. Zarabiać samemu na siebie, to nowość. Na PW wysyłam ci kilka ofert, może będziesz nimi zainteresowany.
|
|