Posiadam działkę 1500m2 w odległości 300m od trasy wylotowej z duzego miasta oraz ok. 15-20 tys. zł na start! Mam też DUŻO wolnego czasu!
Macie jakieś pomysły?
|
1500m2 działki i ok. 15 tys. zł na początek - jaki biznes? |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Posiadam działkę 1500m2 w odległości 300m od trasy wylotowej z duzego miasta oraz ok. 15-20 tys. zł na start! Mam też DUŻO wolnego czasu!
Macie jakieś pomysły?
Heja teoretycznie możliwości masz mieograniczone:) jednak jak pokazuje praktyka różnie z tym bywa :wink:
Gotowego pomysłu do twojej sytuacji nie podam ci moge natomiast opowiedzieć moją historie:) Z racji ze jestem młodym czlowiekiem nie dostrzegałem prawie zadnych perspektyw. Jednak miałem niebywałe szczęście spotkać na swojej drodze czlowieka który pokazał mi że nawet nie posiadając cześci Twojego kapitału można spokojnie zacząć budować własną dobrze prosperującą firme. Firme oparta na sprawdzonym systemie biznesu opartą na wzajemnej pomocy i doświadczeniu osób któe robiły to już wcześniej i którym sie udało. Tak więc bez niczego w sumei nie będąc przygotowanym do żadnej pracy mając jedynie zapał dużo wolnego czasu i energi oraz jasno określone to do czego dąże zaczołem tworzyć coś swojego, zarabiać dość konkretne pieniądze i co najlepsze pomagać innym i zyskiwać sobie wielu wspaniałych znajomych. Tego samego Tobie życze służę jaką kolwiek radą i pomocą. Pozdrawiam ciepło i do uklikania :D ; Pete. Ps. a poza tematem z jakiego miasta jesteś?
Pete, ale od Ciebie optymizmem zajeżdza :) Aż miło poczytać. Możesz napisać jaki interes wprawia CIę w tak dobry nastrój?
No własnie , skoro tam tak sobie ludzie pomagają to zrób to samo i pomóż innym . Może też w to wejdziemy.
Witam,
Pomysł na biznes jaki ja prowadze jest oparty na systemie MLM związany z działalnoscią szkoleniowo-doradczą w zakresie inwestowania, lokowania i pomnażania pieniedzy w oparciu min. o fundusze inwestycyjne. Zapotrzebowanie na tego typu produkty finansowe wzrasta z dnia na dzien a to za sprawą edukacji finansowej Polaków oray licznej reklamy i jest to biznes gdzie mozna zbierac żniwo przez najblizsze 5-10 lat. Jest to MLM rózniący się troszke od wiekszosci. Mianowicie produkty są finansowe, a co za tym idzie prowizje są duzo wyzsze niz np.przy sprzedazy kosmetyków, ziółek itp. Mozna zajmowac sie tylko samą sprzedazą i miec z tego wysokie dochody, lub mozna budowac siec sprzedazy przy której by zarabiac wysokie pieniadze nie potrzeba miec 1000 osób jak w marketingach zajmujacych sie sprzedazą produktów drobnicowych (ziółka, kosmetyki itp.) Pozdrawiam, KONTAKT: Piotrek 501-976-339 pczupik@poczta.fm
wiec co generalnie jest potrzebne żeby wystartować ??
Witam,
Aby z czymkolwiek wystartować należy poznać dokładnie czego dotyczy ten temat, dlatego też organizowane sa spotkania W srode(22.II.06) i czwartek(23.II.06) przedstawiajace biznes którym sie zajmuje. Więc mysle, że warto zobaczyc i ocenic ten temat. Środa godz. 18- Kraków Środa godz. 18- Bielsko- Biała Środa godz. 18- Katowice Ja bede osobiscie w Krakowie. Osoby zainteresowane prosze o kontakt: tel: Piotrek 501-976-339 e-meil pczupik@poczta.fm Aresy hoteli podam osobą zainteresowanym które potwierdza mi chęć uczestnictwa najpóźniej do wtorku 21.II.06
|
|