Witam, jestem nowy na tym forum, mam dopiero 16 lat i chciałbym się czymś zająć, aby mieć już jakieś doświadczenie. Nie chodzi mi tylko o internet, ogólnie jestem człowiekiem zrównoważonym, bardzo dostępnym i mobilnym... Jeżeli czymś się zajmuje to robię to do końca i porządnie.
Bardzo łatwo nawiązuje kontakt z innymi ludźmi, jestem człowiekiem kulturalnym i bardzo dobrze prezentuję się w rzeczywistości. Znam dobrze język rosyjski, ukraiński, nie mam żadnych problemów z językiem polskim, potrafię dogadać się także w języku angielskim i białoruskim...
Bardzo szybko przyswajam nowe rzeczy i w szybkim czasie mogę się różnych rzeczy nauczyć, które byłyby mi potrzebne do danej pracy, również mogę powiedzieć, że interesuję się wieloma rzeczami, poczynając od giełdy kończąc na najnowszych technologiach i nowinkach technicznych, także e-sport i multimedia, sprzęt komputerowy.
Nie wiem czy w tym wieku mógłbym już coś robić, ale przynajmniej chciałbym, może jakaś praca przez internet? Może już coś więcej, może jakaś firma chciałby wyszkolić sobie pracownika od najmłodszych lat?
Proszę o jakąś rade i z góry dziękuje.
Pozdrawiam.