|
16 lat szukam pracy przez internet |
|
Strona główna forum
‹ E-Biznes
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Witam. Jak pisałem w temacie mam 16 lat i szukam pracy przez internet... Czesto siedze na internecie i doszedłem do wniosku,ze przydało by sie zarobic na wlasne potrzeby nie obarczając rodzicow... jak by ktos cos miał prosze o kontakt. Pozdrawiam
Ja też czegoś takiego szukam. Znalazłeś coś już ?
ja mam 17 lat i dobry sposob na zarabianie. Przede wszystkim to uczciwe no i zarobki dobre jak dla mlodej osoby. info priv;)
prosze o jakies propozycje na priva. Posiadam 2 strony internetowe jedną o tematyce turystycznej a drugą o tematyce usługowej ( Grafika )
Też dołączam się do prośby mam dużo czasu i stronkę internetową
Witajcie,
w tym wieku bardzo dobrze jest po pierwsze inwestować swój czas w naukę. I nie chodzi mi tu o szkołę, ale o naukę praktycznych umiejętności, jak znajomość języków obcych czy tworzenie stron internetowych. Mogą się one potem bardzo przydać. A im będziecie starsi, tym mniej będziecie mieć czasu. Co do meritum: w wieku 16 lat można podpisywać umowy o dzieło, więc nie widzę problemu. Polecam zacząć działać w programach partnerskich, tworzyć mini-strony, założyć blog, itd.
Jezeli ktos jest zaintersowany tez moge polecic program , raczej wyszukiwarke ktorej na codzien mozna uzywac bez zadnych ograniczen cos jak google . Nie trzeba specjalnie sie wysilac i specjalnie marnowac czas na jakies klikanie czy surfowanie. Nie potrzeba tez miec wlasnej strony .
Info na priv
mam 15 lat szukam kogoś kto chce założyć dochodową stronę internetową naprawde pewny zysk pisać pisać bo to se opłaca
dochody to około 500-1000zł pisać na GG;8470337 mejl. konrad449(małpa) op(kropka) pl
Jak napisał w swej książce Robert Kiyosaki "Jeśli chcesz gdzieś dojść, najlepiej znajdź kogoś, kto już tam doszedł." To jeden z moich ulubionych. Ja też zaczynałem swoją przygodę z pracą przez internet mniej więcej w wieku 16 lat. To nie jest za wcześnie na pewno. Wszystko zależy od Twojego nastawienia i czasu który zamierzasz poświęcić na rozwijanie swojego biznesu. Brałem udział w kilku biznesach, niektóre okazały się stratnymi, ale przecież człowiek uczy się przez całe życie. Aktualnie zajmuje się rozwijaniem jednego z najciekawszych biznesów internetowych, wymagającym twórczego myślenia i szukania niekonwencjonalnych rozwiązań. Zapraszam do poświęcenia klikunastu minut i zapoznania się ze stroną www zarobie pl. W razie jakichkolwiek pytań chętnie służę pomocą.
Zainteresuj się dobrymi programami partnerskimi i działaj. Przede wszystkim działaj bo nikt nie zarobi pieniędzy za Ciebie. No chyba że wypracujesz sobie strukturę aktywnych partnerów, ale to już inna sprawa :)
Witam.
Mam propozycję dla Was, możecie już teraz zacząć pracować na swoją przyszłość i uczyć się jednocześnie bo dobrze planując swój czas można znaleźć go na wszystko i na rozrywki, na pracę i na naukę. Pozdrawiam PW zapraszam z dopiskiem "18"
Odwiedźcie złotemyśli.pl tam można się niesamowicie dużo nauczyć o planowaniu swego czasu, można dowiedzieć się jak rozwinąć swoje umiejętności i nabyć następne, jest to bardzo przydatny portal :P ja zmieniłem swoje nastawienie dzięki radom tych którzy osiągnęli już sukces wiem co mam robić :)
Czas to pieniądz i to prawda, a im jest go mniej tym bardziej trzeba go planować.
z tytułu tematu wynika że już 16 lat szukasz pracy przez internet :)
Witam mam dla was pewna propozycje pracy. mysle ze sie oplaca na poczatku bedziecie zarabiac na swoje male potrzeby a za jakies 8 miesciecy dojdziecie do 2,5ty zł. w firmie ORIFLAME jest ta praca:) mozna pracowac przez internet (sam wybierasz) chętnych zapraszam na priv:)
Pracownik do obsługi e-mail poszukiwany!
Poszukuję osoby do pracy dorywczej przy dystrybucji programu szkoleniowego. Niesamowita okazja aby sobie dorobić. Warto. Oczekujemy poważnych zapytań od osób, które chcą zarobić poważne pieniądze!! Zapraszam na priv ;)
|
|