Witam!
Jestem kreatywnym 17-latkiem, ktory szybko nawiazuje kontakty. Poszukuje pracy przez internet, badz tez jakiegos innego zarobku na terenie Siedlec. Posiadam dosc szeroka wiedze na temat internetu, jak i samego sprzetu komputerowego (wiem, ze pojecie szerokie moze byc roznie rozumiane, ale nie zbyt wiem jak to sprecyzowac). Mam tez doswiadczenie w grach typy MMRPG, jak i FPP. Interesuje sie wedkarstwem, modelarstwem, po czesci grafika komputerowa (glownie w photoshopie, edycja najrozniejszych obrazow tych od kilku na krzysz pikseli do tych 1k+, jesli to mozna nazwac grafika), jak i najnowszymi nowinkami w swiecie techniki, jesli to moze w jakis sposob sie przydac. Posiadam staly dostep do internetu.
Interesuje mnie praca, na ktora moglbym poswiecic ok. 3 godzin dziennie, w tym wieku wiadomo nauka, (w weekend'y analogicznie czas ten wzrasta wedlog potrzeb) w postaci jakiegos ankietera, obsluga klijenta w sklepie internetowym, jakis tester, ewentualnie obsluga mail'ów, ale ogolnie to jestem otwarty na wszelakie propozycje.
Potrzebuje pieniedzy, aby sie troche uniezaleznic finansowo od rodzicow, jak i po czesci cos odlozyc, w miare mozliwosci, na dalsza edukacje, bo wiadomo bez tego to daleko sie nie zajdzie w dzisiejszych czasach.
prosze o kontakt
e-mail: dmk1991_o2.pl
GG: 4879588
Z gory dziekuje i pozdrawiam!