Dostalem propozycje od dobrego znajomego zinwestowania niewielkiej sumy ktora mozna bardzo szybko pomnozyc co wedlug mnie jest malo wiarygodne !!Wypowiedzcie sie sami na ten temat.
Sprawa wyglada tak:
Moj znajomy proponuje zainwestowanie 1200 euro w duza amerykanska firme ktora udziela pozyczki,kredyty wysoko oprocentowane,krotko terminowe,Inwestycja ta polegalaby na zalozeniu konta dewizowego w polskim banku wplate 1200euro na swoje konto internetowego banku amerykanskiego i dokonanie wplaty na konto omowionej powyzej firmy.Po dokonaniu wplaty 1200 euro firma ta obraca naszymi pieniedzmi i po tygodniu wyplaca nam nasz wklad czyli 1200euro plus 25% zarobku co daje nam 1500euro ktore musimy ponownie wplacic na ktono tej firmy co swiadczy o naszej dalszej wspolpracy jezeli tego nie zrobimy i wyplacimy pieniadze dla siebie oznacza to nasza rezygnacje i nigdy wiecej juz nie mozemy zarabiac w tej firmie.Jezeli jedank dokonamy ponownej wplaty tego samoego dnia 1500 euro po tygodniu na nasze konto otrzymamy wklad 1500 euro plus 25% zarobku na naszym koncie bedziemy mieli niecale 1900 euro dokonujemy ponownej wplaty na konto danej firmy i tak az do momentu osiagniecia sumy na naszym koncie 12.000 euro
Okres ten trwa okolo 3 miesiecy.Uogolniajac po 3 miesiacach z 1.200 euro reinwestujac nasz kapital co tydzien mamy 12.000euro
Majac 12 tys euro ponownie wplacamy je na konto firmy x ktora po tygodniu wyplaca nam 12.000euro wkladu plus 25%zarobku czyli 15.000 euro jednak w tym etapie mozemy wyplacic 1800 euro dla siebie, a reszte wplacamy na dalesze inwestycje naszymi pieniedzmi i tak co tydzien .
Podsumowujac co tydzien mozemy wyplacac 1800 euro lub cala uzbierana sume jednak wyplacenie wszytskiego bedzie swiadczylo o zakonczeniu naszej wspolpracy bez mozliwosci powrotu.
Jest wiele znakow zapytana w jego ofercie popierwsze dlaczego wplat dokonuje sie w euro skoro jest to amerykanska firma odpowiedz brzmiala ze euro jest bardziej stabilne.Po drugie nic o tej firmie nie ma w internecie.Po trzecie jaka kozysc z tego mam moj znajomy mowiac mi o tym????Wiekszosc ludzi nie chwali sie takimi zeczami tylko sami ciesza sie patrzac jak ich majatek sie powiela!!!!?????
Jednak patrzac z drugiej strony znamy sie juz sporo lat prowadzi swoja firme zatrudnia kilka osob na pieniadze nie nazeka watpie zeby mu zalezalo oszukac mnie na 1200euro.Zapewnia mnie ze nie jest to oszustwo sam sie bal pierwszy raz zainwestowac ale teraz nie nazeka wciagnol w ten interes swoich najblizszych i mi tez zaproponowal.
CZY JEST TO MOZLIWE??CZY KTOS SIE KIEDYS Z TAKIM CZYMS SPOTKAL??CO O TYM MYSLICIE??