|
180m2 jaki otworzyc sklep ? z czym ? prosze o podpowiedz:) |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
witam posiadam lokal o 180m2 i nie mam koncepcji co z nim zrobic. lokal znajduje sie w samym centrum 10 tysiecznego misata moze cos mi doradzicie? jakis sklep ? help..
A to koniecznie musi być sklep? Walnij jakieś usługi, sale weselną, pizzerię, pub...lub wynajmij dla kogoś kto ma pomysł :D
a Myslales o wynajeciu ...... za taki lokal w centrum miasta mozna sporo wziasc ......a wolny czas spedzac na wakacjach . pozdr
no tak tto jest 2 pientrowy jedno pientro wynajolem na drogerie 7 tysiecy placi co miesiac:) hehe ... ale ja chce otworzyc swoj jakis sklep i caly czas mysle o tym a jak nie to kicha wynajmne ;) i zostaje jeszcze podasze hehe ;D dzienki za porady
na takiej powierzchni to mozna coś zrobic co da wiecej niz 7000zł
np meble np BRW , ja ich nie lubie ale widzę ze klienci je lubią bo tanie bo gotowe znam kolesia który robi z powierzchni 50 metrów i po 10 000 obrotu meble + montaz + dowóz + wniesienie absurdalne ze na meblech prawie nie zarabia daje dyze upusty wiec klient bierze u niego , bo od tanich cen dostaje jeszcze duzy upust ale trzeba to dowiesc , za to bierze troche wiecej niz bagazówka nieduzo ale wiecej trzeba to wniesc , tez trochę bierze bo transport to pod blok wniesienie płatne 15 zł od pietra kto sie bedzie o 15 zeta kłócił no i wisienka na torcie - montaz kupuje sie w paczkach , mało kto ma wkrętarke mało kto umie mało kto chce dopiero całośc daje dobry biznes
moze cos na wzor joker club?? pmgplay.pl
poczytaj forum ziomek...
Stary, ale zmasakrowałeś nasz kochany język, ledwo doszukałem się sensu w zdaniu :D Może czas w edukacje zainwestować ten jeden czynsz? Nie zbiedniejesz, a ile zyskasz :)
Najbardziej polecam coś co w ostatnim czasie najlepiej się rozwinęło , czyli branża wellness i fitness...posiada Pan lokal w zupełnie wystarczający na otwarcie takiego biznesu...powiem tak-uczestniczyłem w pomocy przy otwarciu ponad 270 salonów SPA,kosmetycznych i fitness w całej Polsce...klienci , na początek w zupełności wystarczy 30-50 tyś do zainwestowania i ze spokojem może Pan wyciągać ok. 8-10 tyś.(tyle wyciągają na początku ci, którzy kupują urządzenia i kosmetyki tylko za 30-50 tyś)biznes nie ma możliwości upadku dlatego ta branża tak świetnie się rozwija...więcej napiszę jak będzie Pan zainteresowany bo może nie trafiam z branżą...proszę pisać lub zadzwonić 515 050 288
10tys miasto to raczej miasteczko - znajomy w podobnej powierzchni zrobił zadaszony plac zabaw dla dzieci, atmosfera, podział sal, wykwalifikowana kadra - minibar - opłaciło mu się.
|
|