Witam kończę Liceum Ogólnokształcące więc będę potrzebował pieniędzy na studia i inne wydatki z nimi związane. Nie będę sie rozpisywał tylko napisze co potrafię:
- rozszerzam matematykę i fizykę więc bezproblemowo mogę dawać korepetycje z tych przedmiotów (fizykę raczej na poziomie gimnazjalnym)
- moją pasją są także komputery więc z obsługą komputera nie mam najmniejszych problemów
- naprawiam znajomym komputery, swój także
- podstawowa znajomość języka html (3 lata temu zdobyłem z dwoma kumplami główną nagrodę w Polsce w konkursie na stronę internetową o afryce - organizowaną przez jakiś duchownych bodajże)
- komunikatywna znajomość języka angielskiego (jestem w najlepszej grupie w swojej szkole)
- umiejętności retoryczne
- jeżeli może sie to do czegoś przydać to bardzo interesuje sie muzyką klubową i taneczną więc jestem na bieżąco z nowymi nagraniami, a także jestem na bieżąco z nowymi filmami które wchodzą na ekrany lub mają wyjść
- pisanie recenzji filmów i gier
- mam kilkoro znajomych którzy posiadają strony z kilkoma tysiącami użytkowników
To chyba byłoby na tyle... Jeżeli mój profil nie do końca pasuje do waszych oczekiwań to przy zapewnieniu jakiegoś kursu jestem w stanie nadrobić braki
czekam na jakieś propozycje...