|
2.5mln zł chce zainwestować w wielkie centrum rekreacji - strona 2 |
2.5mln zł chce zainwestować w wielkie centrum rekreacji
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Albo zacznij przerabiać stare fabryki na mieszkania, u nas to dopiero raczkuje, a można na tym nieźle zarobić. Ostatnio nawet w telewizji mówili, że jakaś tam firma w 3 dni sprzedała wszystkie mieszkania w takim właśnie wyremontowanym budynku, a na następny projekt już mieszkania są wysprzedane.
A moze zmontowac sprawna ekipe remontowa i kupowac stare domy remontowac i sprzedawac. albo powrot do gastronomii. pisales ze prowadziles restauracje. tzn ze masz w tym doswiadcznie.
"mikee" pamietaj, że to są Polacy ... rob swoje!
W sumie to mialbym dla Ciebie działke pod taka inwestycje, ale to byloby 100 km od Warszawy... ludzie, ktorzy trafiaja w to miejse - znajduja sie na weekendowym wypadzie poza miastem, w to również wchodziłoby mozliwe miejsce pod centrum lecznicze. Pozdrawiam
po pierwsze - skoro Kanade piszesz z duzej a Polske z małej litery to jednak tu nie wracaj i nie osiedlaj sie tu! a po drugie skoro dysponujesz taką sumą (w co wątpie) to nie pytaj sie dzieci na forum(nikogo nie urażając) tylko zainwestuj w profesjonalnego doradce w poważnej firmie konsultingowo doradczej i niech oni poprowadzą twoją przyszłośc <papa>
Forum jest do zadawania pytań na różne tematy. Co do profesjonalnych doradców - każde pytanie można skwitować takim stwierdzeniem. A co do "dzieci" to nie urażając nikogo, to 25 lat to w zasadzie jeszcze dziecko... :lol:
jestem za na forach można znaleźć więcej ciekawych pomysłów na biznes niż oferują niektórzy doradcy i jeszcze im za to płacić że sie bawią moją cieżko zarobioną kaską. Jak ja przegram moje pieniądze to ja a nie doradca, któremu potem można zrobić krzywde i mieć jeszcze więcej problemów A co do dzieci na tym forum to myśle że dużo ludzi jest w moim wieku i młodzszych i starszych i takie określenie jest tu niepoprawne - lepsze by było biznesmeni zaawansowani i początkujący :wink:
ech.. co za teksty..jesli ktos z was nie robil podobnego tematu ..to co to za dyskusja
jakies pol roku temu robilem dla znajomego klub fitness,caly projekt , wykonawstwo, design etc... teraz stawia kolejny ... panowie sceptycy !
Powiem wam, że mało jest u nas ludzi tak odważnych ... pełen szacunek i uznanie :) ... Ja też zamierzam otworzyć kolejny biznes ... a co za tym idzie stworzyć dla was kolejne miejsca pracy kochani ... i podtrzymujcie takich jak Ja i ów ten co powrócił i chce już tu zostać, na duchu ?))) ... tylu już wyjechało z naszego pięknego kraju ... ehhh ... Przecież My chcemy inwestować w Polsce i chcemy, żeby ta kasa tu została :) ... więc jak ktoś ma fajny pomysł to niech pisze ... a kto go nie ma niech siedzi cicho i nie przeszkadza innym ... ok ??? Mieszkam też w dużym mieście, znam tu calutki rynek, wiem czego tu brak a czego jest za dużo a wciąż mam wątpliwości ... podatki, zusy, nielojalni pracownicy ... ehhh Ale wciąż mi się chce ... a takie centrum rekreacji jest pomysłem bomba, sama o czymś takim myślałam ale żeby stworzyć je dla kobiet razem z małym mini przedszkolem, przecież w końcu to my kobiety rządzimy wami nasi wspaniali panowie :) ... bez urazy ... to my wydajemy pieniądze i decydujemy o większości spraw :))) ... mylę się ? A jeżeli ktoś potrzebuje porady to chętnie służę pomocą :) ... mam doświadczenie i dużą wiedzę w temacie prowadzenia działalności gospodarczej :) ... pozdrawiam cieplutko papa
Jestem może sceptykiem, a może staram się podchodzić zbyt ostrożnie do wydawania ciężko zarobionych pieniędzy. Dlatego zaproponowałem autorwi wątku inny rodział pieniędzy i zdywersyfikowanie jego środków na 3 różne źródła, by mógł spać spokojnie. Ale to jego pieniądze, zrobi i tak co zechce. Nie pisałem, że ma nie inwestować w Polsce i nie wracać. Niech inwestuje i niech inni inwestują! Tylko bardziej bym się cieszył widząc jak mu coś wychodzi, niż jeśli miałby bankrutować. Ot co...
2,5 mln to sie nie inwestuje w takie rzeczy . pobuduj albo kup stację benzynową to jest dobra lokata pieniędzy albo jakiś zajazd dla tirów z motelem . do twojego biznesu polacy jeszcze nie dorośli (to będzie dobre za 10 lat gdy przyjdzie do nas taka moda a więc zamrozisz sobie tylko pieniądze wiec dobrze radze i rzuć ten pomysł .pozdrowienia
Pomysl rewelecja i gotowki tez wystarczy!!! oby jak najwiecej ludzi takich jak TY!!! 3mam kciuki :smile: jak bys byl dodatkowo zainteresowany stworzeniem sieci nowoczesnych centrum rozrywek prosze daj znac, szukam wspol inwestora :wink: szczegoly w biznes planie. Pozdrawiam!!!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "2.5mln zł chce zainwestować w wielkie centrum rekreacji - strona 2": - Dotacje unijne na centrum rekreacji - Rodzinne centrum wypoczynku rekreacji - Kto chce zainwestować? Zapraszam - chcę zainwestowac w e-biznes - Chce zainwestować 300000 zł
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|