|
2% dziennie od kwoty włożonego kapitału… - strona 2 |
2% dziennie od kwoty włożonego kapitału…
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Towarzyskie, czyli o wszystkim i o niczym
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
najprawdopodobniej dzieciak szukał łatwego kieszonkowego w necie i wpadł przez przypadek na te coś...
HYIP to raczej nie jest. Poza tym podają tam stronę konkurencji. Osobiście uważam że na surebetach można zarobić dużo więcej. Problem polega w szybkim wyszukiwaniu surebetów i eliminowaniu pomyłek. Na stronie statystyki podają które mecze zostały obstawione w poprzednim dniu.
Jeśli chodzi o inwestycję to 42 dni uważam za krótki okres. Bo weźcie np. lokatę bankową. Żeby zarobić zgadzamy się na blokadę naszych pieniędzy nawet na kilka lat. Niestety na tym zarabiają tylko banki. My dostajemy marne grosze. Uważam że parę zł na sprawdzenie programu da mi szerszy punkt widzenia. Proszę o kontakt osoby które zaczną razem ze mną. Pozdrawiam
ja jestem chętny w jaki sposob najlepiej wpłacić tam kasę, jak bedziesz wiedział daj znac , bo chciałem zainwestowc na początek 10$
michal198 juz masz 10 dolcow do tylu ;)
Sprawdź również podobne tematy:
- Oferuję 20% miesi. od włożonego kapitału każdy mile widziany
- 100 GBP dziennie - 500 000 odwiedzin dziennie. - Dziennie 3-4% zysku ? - Jak zarobic 100$ dziennie - 100 - 300 zł dziennie dla kreatywnego pracownika! - 10zl dziennie? Pytanie! - Dotacje dla studenta ( dziennie) - 500 klientów dziennie w Zgorzelcu Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|