Tak jak w tytule: 2% dziennie od kwoty włożonego kapitału…
Interesuje mnie Wasze zdanie, czy inwestując na 2% dziennie bez ryzyka - inwestycja będzie opłacalna?
|
2% dziennie od kwoty włożonego kapitału… |
2% dziennie od kwoty włożonego kapitału…
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Towarzyskie, czyli o wszystkim i o niczym
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
Tak jak w tytule: 2% dziennie od kwoty włożonego kapitału…
Interesuje mnie Wasze zdanie, czy inwestując na 2% dziennie bez ryzyka - inwestycja będzie opłacalna?
zapytaj swojego znajomego , pewnie jak cie,,dopuścił do biznesu" to ci tez powie co i jak :]
jak 2% dziennie bez ryzyka to jak moze nie byc oplacalna;)
no chyba ze to jest nie pewne 2% dziennie ;) HYIP ??:>
2 % dziennie czyli rocznie 720 %/ Ale masz aspiracje kolego. Podaj przykład takiego biznesu a zastawię wszystko co mam by w niego wejść. Albo jesteś dzieckiem, albo nie znasz realiów. W ten sposób licząc to z 10 tyś złotych zainwestowanych masz 72 tyś złotych po 12 miechach. Nie sądzę aby takie coś było możliwe poza jakimiś ewenementami, albo działaniami z pogranicza prawa.
Cieniutko. Jak to będzie procent składany, to ja wchodzę - na początek 10 złotych polskich !-) !-) !-)
Nierealne. Twój inwestor prawdopodobnie nie jest uczciwy.
730% rocznie,do tego kapitalizacja dzienna,myślę że ci z banków inwestycyjnych powinni się zgłosić do autora ,nobel z ekonomii gwarantowany :)
sprzedam wszystko co mam (dobrze,że nie mam złotych zębów) i wpłacam na ten procent,
wreszcie nie będę musiał nic robić...........!!!!!!!!!!!! a gdzie to trzeba wpłacić...że się tak zapytam wprost??
Ja to bym nawet złote zęby poświęcił. Stykłoby na porcelanki full wypas - cóż: "Latka lecą, włos mi rzednie, psują mi się zęby przednie" !-) !-) !-)
wszedłem na tą stronę... i o co w tym wszystkim chodzi?
forex to nie jest więc co??
Interesujace, jesli chodzi o surebety to jest mozliwe, szkoda tylko ze polowa strony po polsku druga po angielsku - ciezko sie polapac.
http://www.hyipforum.pl/hyip-programy/s ... tarbs-com/ - polecam poczytac, uczucia sa mieszane, nie mozna wejsc na zielonego w gre. Na poczatku ocenilem ich zbyt pozytywnie - jak dla mnie w ktoryms momencie moga zwiac z kasa...
Tak jak przypuszczalem: http://pl.wikipedia.org/wiki/HYIP oraz http://pl.wikipedia.org/wiki/Scam
Nie ryzykujcie!
niestety nie ma nic za darmo,ale...
ostatnio miałem dobry cynk o cenie złota, pisałem nawet posta,czy przypadkiem nikt nie lata po turcjach itp., no i się potwierdziło, przez dwa tygodnie cena złota poszybowała z 1040 na 1140$ za uncję, można było ładny grosz przytulić "za darmo" prawie...
Czyli tak jak napisałem. I kwestia tylko czy to ccobra_x jest autorem tego czy też sam w to uwierzył bo ktoś go nabiera. Jeśli byłby ten 1 przypadek to jak dla mnie powinien dostać banika na długi czas za chęć naciągnięcia nas, ale możliwe, że to ktoś go chce wrobić.
Sprawdź również podobne tematy:
- Oferuję 20% miesi. od włożonego kapitału każdy mile widziany
- 100 GBP dziennie - Dziennie 3-4% zysku ? - Jak zarobic 100$ dziennie - 500 000 odwiedzin dziennie. - 100 - 300 zł dziennie dla kreatywnego pracownika! - 10zl dziennie? Pytanie! - Dotacje dla studenta ( dziennie) - 500 klientów dziennie w Zgorzelcu Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|