|
2 POMYSŁY I CO DALEJ.fontanny, kanapki |
2 POMYSŁY I CO DALEJ.fontanny, kanapki
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
WITAM WSZYSTKICH.mam takie oto pomysły na biznes.zacząłem mocno interesować się fontannami czekoladowymi i całą otoczką wokół tego tematu czy ktoś może w tym siedzi.chciałbym sie dowiedzieć jak to wogóle prosperuje ,czy ludzie na to idą ,czy jest no to poprostu popyt.mieszkam w krakowie więc możliwości są.drugi pomysł to kanapki dekoracyjne, tartinki zimne płyty itd. mam wykształcenie gastronomiczne więc pojęcie o tym mam.wiadomo firmy organizują różne iwenty a taki fajny stół szwedzki w to się wpisuje nawet te fontanny by przy tym poszły.kapitał jest także czekam na opinie jak ten sektor prosperuje.pozdrawiam
Osobiście z fontannami spotkałam się tylko na dwóch weselech. Będzie na to popyt?
Jak napiszesz mu, ile wesel zaliczyłaś przez pól roku, to będzie wiedział jaki JUŻ JEST popyt. Może się okaże, że jest za późno a nie za wcześnie ;)
Jeden pomysł efekciarski, drugi stary jak świat, przy czym ludzie pomysłów nie jadają, więc zwyciężysz lub polegniesz na szczegółach. Mniejsza o to, czy myślisz o cateringu czy o handlu. Moja rada rusz tyłek, poszukaj swojej grupy docelowej, wbij się na parę eventów, do restauracji, musisz trochę pozwiedzac Kraków, nie ma lekko.
Popyt jest na takie "cuda" ponieważ jest to nowość, a jak wiadomo ludzie są spragnieni nowości ;) No to masz obecnie dwa wyjścia. Pierwsze to założyć właśną firmę cateringową i oferować takie usługi lub druga propozycja to jest nawiązać współpracę z już istniejącą firmą cateringowa. Zalecam pierwsze rozwiązanie bo współpracując z kimś to wcześniej czy później ta firma próbowałaby uniezależnić się od Cb.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "2 POMYSŁY I CO DALEJ.fontanny, kanapki": - Kanapki.... i tylko kanapki - KANAPKI - Kanapki na pks - PYSZNE KANAPKI.!!!! - kanapki np. Subway
• Strona 1 z 1
|
|