|
20 000 zł co z tym zrobic |
20 000 zł co z tym zrobic
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Czy można zainwestować taka kwotę w " coś" co będzie przynosić zyski .Jaką działalność można otworzyć za te pieniądze która będzie w stanie utrzymać się na rynku .Mieszkam w miejscowości która liczy 10 000tys mieszkańców .Znam się trochę na motoryzacji , komputerach , handlu .
Jak znasz się na komputerach i handlu to może serwis na wzór podbij.pl ?
" Mam do zaoferowania gotowy, w pełni profesjonalny skrypt aukcyjny łączący w sobie funkcjonalność serwisu podbij.pl oraz swoopo.com Skrypt realizowany był przez dwóch doświadczonych programistów, swój udział w projekcie miał także specjalista ds. bezpieczeństwa. Skrypt powstawał nieco ponad 2 miesiące. Oferujemy także usługi związane z przygotowaniem projektu graficznego oraz logo jak także hosting oraz SEO. Istnieje możliwość przystosowania skryptu pod własne wymagania. Wszystko zostało oparte o autorskie rozwiązania. Skrypt dostępny praktycznie od ręki. W przypadku zainteresowania się przygotowaniem przez nas projektu graficznego oraz logo czas potrzebny na wykonanie, pocięcie oraz podpięcie to 7 do 10 dni. Zainteresowanych proszę o kontakt, natomiast udzielę dodatkowych informacji jak i podeślę link do panelu, gdzie można zapoznać się z funkcjonalnością. Gwarantujemy 12 miesięczną gwarancję oraz stałą pomoc w kwestiach technicznych." Zapraszam do kontaktu PW. Pozdrawiam
ostatnio chodził mi po głowie pomysł malowania agregatem tylko nie jestem pewien czy się opłaca i czy są zlecenia takiej pracy
Kolego „Przemysław08” … po co robić coś co już jest ? Może od razu zaszaleć i zrobić allegro2 a potem allegro3 itd. … Teraz aby wybić się na powierzchnię, trzeba mieć niepowtarzalny pomysł. Ja nie pokusił bym się o wpuszczenie do sieci, jakiejś podróby znanego serwisu ,bo wydaje mi się że skazane jest to na „NIEWYPAŁ”. Pozdrawiam.
Witam
a Ja zapraszam do Foli Stretch i Granulaty mam firme w Niemczech Kupuje folie stretch przewijam ja na mniejsze rolki i sprzedaje dalej powiem tak mamy 20.000zł to moge powiedzec ze ma pan sam dla siebie co miesiac ok 1500zł do skarpetki
jeśli masz wolne 20.000 to możesz przelac mi na konto!!!:)
jak masz ogród, ogródek,działkę - to zainwestuj w kurs mistrzowski, kup ule, otwórz pasieke i sprzedawaj np. miód lub wyroby z miodu i np. mleczko pszczele. Wbrew pozorom jest na to popyt
mam działkę 24 ary tylko ze pszczoly to biznes sezonowy a żeby sprzedawać miód to trzeba mieć pozwolenie , sanepid i inne podatki wiec nie wiem czy można an tym zarobić .
Przeczytaj również posty podobne do tematu "20 000 zł co z tym zrobic": - Co mam zrobic ? - CZY TO DA SIE ZROBIĆ ??? - Co tu zrobić? - co tu zrobic? - Jak to zrobic Vat czy tez nie?
• Strona 1 z 1
|
|