Wlasnie przeczytalem na stronie Open finance ze gwarantuja 20% zysku.
co o tym sadzicie?? pierwszy raz slysze zeby ktos gwarantowal 20%.
|
Open finance ze gwarantuja 20% zysku |
Open finance ze gwarantuja 20% zysku
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Lokaty
Autor
Wiadomość
Wlasnie przeczytalem na stronie Open finance ze gwarantuja 20% zysku.
co o tym sadzicie?? pierwszy raz slysze zeby ktos gwarantowal 20%.
Tia... ciekawe po ilu latach i ile mają zeżreć ich prowizje. Jestem z zasady sceptyczny wobec czegoś takiego, a jeśli firma uzywa tego rodzaju reklam bez konkretów, to może liczyć, że będę ją odradzał każdemu kogo spotkam;) Czy ktoś sie orientuje w tym produkcie? Jak to dokładnie wygląda? Nie mam niestety czasu i możliwości spotkania z ich przedstawicielem więc mogę bazować tylko na tym co piszą na stronie. Generalnie promocja przedłużona do końca lutego.
".. Inflacja zjada Twoje oszczędności, a na giełdzie cały czas spadki. Wybierz inwestycję ze swoim doradcą finansowym i odbierz 20% gwarantowanego zysku! Co zyskujesz dzięki inwestycji z doradcą Open Finance: 20% gwarantowanego zysku*, bezpłatne wsparcie w wyborze najlepszych rozwiązań inwestycyjnych, możliwość swobodnego wyboru funduszy - bez opłat za transfer środków, dostęp do ponad 60 funduszy polskich i zagranicznych. Pozostałe cechy naszej oferty: dostęp do 6 portfeli inwestycyjnych, brak opłat i "podatku Belki" przy konwersji funduszy, bezpłatna opieka doradcy finansowego w trakcie trwania inwestycji. *20% gwarantowanego zysku dotyczy tylko pierwszego roku oszczędzania przy składce minimalnej: Skandia 500zł miesięcznie, AXA 2000zł miesięcznie .. " dalej nie wiem na jak długo trzeba tam włożyć pieniądze. Myślę że raczej po roku nie wypuszczą nas z 20% zysku ;) a umowa minimum 3 lata.
3 lata... no to już wszystko wiemy;) Nie wiadomo jak to z prowizjami i podatkami stoi. Po poprzednim razie wypełniłem ten śmieszny formularz na ich stronie z prośbą o kontakt;] Ale widocznie mieli to w nosie, bo nie zadzwonili. Także wiem już że będę odradzał ich, ale nie ze względu na to że olali, tylko ze względu na to że ich reklama traktuje ludzi jak barany;/
pozdrawiam Nie, nie ProLans. Nie zrozumielismy sie. To takie założenie moje że "pewnie po roku nas nie wypuszczą i pewnie umowa bedzie z 3 lata jak nie wiecej" Nie mam pojecia na ile trzeba sie z nimi związać!
No widzisz... więc od samego początku ktoś chce nas tu troszkę pościemniać - i dla mnie to jest dostateczny argument, żeby tego nie dotykać. Wiesz już o co mi chodzi?;>
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|