|
20 tys zł |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
czy da sie rozpoczać cos z takim kapitałem
Wszystko.
W Polsce dziennie powstaje 5 sklepów internetowych - a ich założyciele maja mniejszy kapitał.
20 tys to kupa kasy
na serio, to nie jest sarkazm:) tylko branża musi być adekwatna do możliwości pozdrawiam Piotr Sz. http://www.creall.pl
Niemiecki producent i dystrybutor odziezy dzinsowej, rozpoczynajacy z dn. 1 stycznia 2009 dzialalnosc na rynku polskim poszukuje przedstawicieli handlowych. Zakres dzialania: dystrybucja naszych towarow. Do wspolpracy zapraszamy zarowno osoby fizyczne jak i podmioty gospodarcze (hurtownie, sklepy odziezowe itp.) Oferujemy wysokiej jakosci produkty i wysokie prowizje. Jedyny przez nas stawiany wymog, to umiejetnosc latwego nawiazywania kontaktow. Pozostawiamy naszym wspolpracownikom wolna reke co do stopnia zaangazowania w nasze przedsiewziecie. Nie stawiamy zadnych wymagan co do wysokosci obrotu. Sami Panstwo bedziecie decydowac kiedy i ile chcecie pracowac i tym samym ile chcecie zarobic. Chetnych do wspolpracy prosimy o wypelnienie formularza znajdujacego sie na stronie, do ktorej kieruje ponizszy link: hesspol.de/propozycja-wspolpracy-pl.html hesspol.de/hesspol-jeans-pl.html
Jeśli masz lokal tyle wystarczy na początek na otwarcie studia wellness...jeśli chcesz usłyszeć więcej napisz lub zadzwoń 515 050 288
Powiem ci że z takim kapitałem to możesz nawet handlować hektarami działek budowlanych tylko trzeba wiedzieć od czego zacząć ;)
witam!ja mam ten sam problem 20.000zl i zero pomyslu!moze ktos z was podzieli sie swoimi doswiadczeniami
A może tele-marketing?:)
Uzbieraj trochę więcej pieniędzy żeby cokolwiek zacząć lub zrób jak ja. Zainteresuj się Giełdą. np. Forex'em - Teraz przegapiłeś najciekawsze z najciekawszych. Ja mając 20 tyś zł, założyłem iż USDPLN stojące wtedy 3.06 zacznie lecieć łeb na szyje i co? W niecałe 2 tygodnie z 20 tyś zł, zrobiłem około 100 tyś i wszystko co zarobiłem ulokowałem na lokacie. Mam 21 lat. Mój przykład daje do myślenia, jak nawet nie mając doświadczenia można nieźle zarobić. Ryzyko duże - ale to tak jak z firmą, inwestujesz = masz efekty.
Wystarczy obserwować to co sie dzieje na rynku. Teraz moze niema takich gwałtownych spadków czy wzrostów ale zarobić też można. Ale to nie ten dział do rozmowy o Forexie. Pozdrawiam
Hmmm kolego nie przesadzasz? z 20tyś w 2 tygodnie zrobiłeś 100tyś? :)
Musiałby dolar zyskać 500% byś miał taki skok ;) A tego nie było... ;) Sorry - ale albo chcesz kogoś namówić na korzystanie z forex'a albo nie wiem co masz na celu. W ciągu roku (patrząc od 1.01.2008r) najmniej dolar kosztował 2,0220zł - 21.07 - skoczył jakoś do 3.1303zł - dnia 24.10 :) Także to był skok o 54,8121% więc nie mogłeś z 20tyś zrobić 100tyś;) Co najwyżej mogłeś zarobić hmmm z 20tyś x 54,8121% = 10 962,41 zł - co łącznie z kwotą 20 000tyś daje Ci 30 962,41zł ;) Więc nie opowiadaj takich rzeczy, że z 20tyś zrobiłeś 100tyś i to w dwa tygodnie. Na kursach walut ;)
Heh, człowieku ty wogole grasz na forexie ? Haha ty wiesz ze na skoku o 1 grosz można tak naprawde zarobić 1000 zł ? Hmm, najpierw poczytaj dopiero sie wypowiadaj.
Jak wiesz co to oznacza 1 LOT, to wyobraź sobie ze kupilem 5 lotów. Ehh.. jak sie nie znasz to itak nie zrozumiesz. Ps. forex to nie to co kantor walut :D
Logout11 ma racje. Inwestujac na foreksie mozna zbic majatek w stosunkowo niewielkim czasie, grajac odpowiednim lotem na bardzo niewielkich ruchach cen walut jestesmy w stanie zrobic z 20 tys 100 tys w 2 tygodnie. ale mozna tez te 20k stracic w 10 minut, fx jest zabawka raczej dla ludzi o silnych nerwach :) dla zainteresowanych polecam zglebienie tematu na forexfactory.com
faktycznie - poczytałem o tym troszkę i zwracam honor :)
Ale powiedzcie mi - czy jak to takie dobre - można zarobić 5 razy więcej - to czemu tak mało popularne? :)
Mało popularne, dlatego że jest to tak jak z giełdą. Ludzie boją się inwestować. Wiadomo moze być tak że mając 20 tyś zł inwestujesz w jakąś większą ilość lotów, no i np. jak okaże się odwrotnie niż przewidywałeś to nawet przez głupie 10 groszy w dół, mozesz stracić 20 tyś zł... Ja zaryzykowalem bo widzialem ze z godziny na godzine wszystko spowalnia - tuż przed wyborem prezydenta w USA :D jakoś mi sie udało :) Aktualnie nawet nie gram na FOREXie wszystko leży na lokacie 9% i pracuje na siebie.
|
|