|
200 tys zł, szukam pomysłu, wspólnika. |
200 tys zł, szukam pomysłu, wspólnika.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Kupię pomysł, sfinansuję Twój pomysł, wejdę w spółkę...itp. Czekam na propozycje.
Witam..Można się zająć jubilerstwem.To branża dla każdego,pod warunkiem że ma się wiedzę na ten temat.Za nie wielkie pieniądze można mieć przyzwoite narzędzia i wielką wiedzę.Mam ponad 25-lat pracy w zawodzie jubilerskim:)
Proces tworzenia biżuterii nie jest procesem trudnym. Dzisiaj 80%, prac przy jej wykonywaniu, opiera się na odlewnictwie. Jest to technologia t.z.w "traconego-wosku''...(formy gumowe,modele woskowe,zalewanie masą odlewniczą, -wypalanie, i odlewanie) Jubilerowi pozostaje tylko wykończenie odlewu...(wypiłowanie-oprawa kamieni-polerowanie) Więc przy nie wielkim zaangażowaniu własnym , mając obok ''nauczyciela'' można to pojąć, w naprawdę krótkim czasie .....pozdrawiam, Marek z Krakowa....więcej: ms@orlita.eu 723-507-899 ( p.s: wyszkolę w zawodzie od A-Z, technik odlewniczych i ręcznych) www.elektrocast.dbv.pl
Zapraszam do spółki 50/50% inwestującej w nieruchomości.
proszę o kontakt 794402518
Aluminium + Led jeszcze tego niema sas363małpa wirtualnapolska
witam
mój pomysł polega na otworzeniu specyficznego sklepu internetowego... jedyny taki w Polsce i być może na świecie... przynajmniej ja się jeszcze z takim nie spotkałem... wkład nie musi być taki duży... ok 100 tys zł w zupełności wystarczy. Podstawową inwestycją jest stworzenie autorskiego skryptu i później reklama... Na reklamę trzeba wydać znacznie więcej niż na skrypt(silnik strony). W jeden miesiąc "Sklep" przy 1 milionie zarejestrowanych przyniósłby zysk ok 500 tys zł Tylko tak jak mówię reklama jest najważniejsza zaraz po skrypcie. A tematyka sklepu na pewno przyciągnęłaby setki tysięcy - miliony osób. Więcej opowiadał nie będę... Jesteś zainteresowany? pisz. POZDRAWIAM
Witam,
jestem z Warszawy i mam jakby się wydawało dość dobry pomysł na biznes. Inwestycja około 200 000 zł. Przewidywalny zwrot z inwestycji to około 10 000 zł - 20 000 miesięcznie. Nie jest to żadna innowacja, biznes fakt faktem sam się kreci najważniejsze to wystartować. Nie ma ogromnego wkładu pracy, ważny jest początek. Jeśli jesteś zainteresowany proszę o kontakt kowalpawel01 małpa wp . pl
za taką kwotę można było by otworzyć 2 super biznesy w jednym orientuje się bardzo dobrze w drugim mniej w sumie mógł bym wejść w spółkę 60% dla inwestora 40 % dla mnie jak by Pan był zainteresowany proszę o kontakt przez pw
Proponuję konkretny,przygotowany biznes - import testów ciążowych- inwestycja 120tys.zł - zysk 80tys.zł ( cykl trwa 3-mce).
Mam wyłączność na Polskę, certyfikaty unijne i najważniejsze odbiorców. Gwarantuje ciągłość biznesu, stałe dostawy. Tel.534920120.
Masz refleks !:) !:) !:)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "200 tys zł, szukam pomysłu, wspólnika.": - Szukam pomysłu / wspólnika / ... - Szukam pomysłu lub wspólnika - Szukam pomysłu na biznes/wspólnika do 100 tys. zł - 50-100tyś, Szukam wspólnika lub pomysłu W-wa - mam firmę - szukam wspólnika lub pomysłu
• Strona 1 z 1
|
|