ZARABIAJ 2000 MIESIĘCZNIE POŚWIĘCAJĄC 2 GODZINY DZIENNIE
Witam
To biznes dla osób które są wstanie poświęcić 2 godziny dziennie. Nie więcej ! Aby zacząć nie musisz mięć specjalnego przygotowania ani doświadczania w prowadzeniu biznesu przez Internet.
Dlaczego?
Dostajesz ode mnie sposób działania krok po kroku od samego początku. W jaki sposób możesz wypromować serwis i przede wszystkim jak ja to robiłem całkowicie bezpłatnie i dzięki temu odnosiłem efekty. To nie jest pomysł który wymaga wkładu finansowego w marketing. Możesz wystartować mając 0 złotych.
Myślisz że to ściema?
Miesięczny obrót na allegro usługi którą będziesz oferował wynosi do 15 000 zł. Nie wmawiam Ci głupot że tyle zarobisz. Ale oprócz oferowania usług na allegro poinformuję cię jak inaczej możesz znaleźć klientów w bardzo łatwy sposób bez inwestowania w reklamę.
Ograniczona ilość
Sprzedaję tylko do końca aukcji Kup teraz.
100% GWARANCJI
Daję Ci gwarancję na działanie skryptów i całego serwisu. Jeżeli coś nie będzie działało zwracam cały koszt zakupu serwisu. Dzięki temu nic nie ryzykujesz.
Co otrzymujesz ?
- grafikę strony internetowej
- wszelkie skrypty niezbędne do działania serwisu m.in. naliczanie prowizji, rejestracja, logowanie, kontakt
- teksty na stronę
- panel administratora informujący o stanie konta użytkowników i umożliwiający usuwanie użytkowników z serwisu
- program partnerski
- gotowy regulamin z cennikiem
GRATIS – dokładam moje know how
- szczegółowy opis działania serwisu
- sposób na dodatkowe (bezpłatne) pozyskanie klientów oprócz sprzedaży na allegro
- krok po kroku dla „zielonych” jak zacząć prowadzić taki serwis internetowy
- sposób na pozyskanie osób dzięki którym uzyskasz przychód
Tytuł aukcji na allegro: ZARABIAJĄCY SKRYPT! 2000 ZL MIESIĘCZNIE!
Możliwość zakupu przez e-mail dla osób nie mających konta.
Kontakt na PW. (odpowiadam po godzinie 18)
Proszę o poważne oferty.
PS. Jeżeli zdecydujesz się na zakup serwisu w ciągu 48h od momentu wystawienia postu i aukcji ( 30 września 19:00) Otrzymasz go po cenie –50%. Po tym okresie nie ma możliwości otrzymania upustu.
Pozdrawiam
Paweł Giziński