|
20000 zł POMOCY |
20000 zł POMOCY
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam zamierzam rozpocząć jakiś biznes. Mam na start 20000 zł mieszkam w małym miasteczku 5000 ludzi nad 2 jeziorami, w pobliżu jakieś 10 km znajdują się 2 miasta jedno 40 tys. drugie 25 tys. ludzi Co z takim kapitałem i chęciami mógłbym zrobić?? Dodam ze mam pomysł na obóz przetrwania, mam znajomego żołnierza który byłby wstanie załatwić sprzęt, i wejść w spółkę. Drugi pomysł to domki campingowe tylko że to biznesy są ale sezonowe... i nie wiem czy to się opłaci... Dajcie jakimś pomysłem, doradźcie coś, bo wiem ze znajdzie się ktoś kto coś wymyśli :)
Witam!
Myślę, że w takim miejscu moze sprawdzić się cos w stylu "Fabryki adrenaliny". Tor quadowy ( oczywiście musisz wtedy kupic ze dwa kłady i działkę), miejsce do gry w paintballa, park linowy. Jesli dobrze to przemyslisz moze wypalic. Dodam, ze ostatnio bylem nad naszym morzem i 15 minut jazdy quadem kosztowalo 35 zl. A mieli kawałek pola (tor), na którym stał jakis wagon (biuro :) ). i dawali rade. dobrze rozreklamowac w okolicy i działać. Pozdrawiam
Proponuję współpracę. Ja też szukałem , znalazłem i Tobie mogę pomóc. Jest to sprawdzony biznes "budowanie rynku zakupów koniecznych z dostawą do domu". Są tu dobre pieniądze. Proszę o kontakt tel.605 316 614. St-w.
Za 20.000zł. to na pewno nie jest to do zrealizowania. Za 20.000 to nawet nie kupisz odpowiednio dużej działki, a gdzie tam jakieś quady albo coś podobnego. Przeciętnej jakości quad to wydatek ok 10.000 zł. Sprzęt do paintballa to będzie jakieś kolejne 10.000 zl. No i wracając do tej działki, to na taką działalność potrzebna była by działka warta dobre 200.000 zł albo i więcej, bo w paintballa na działce 10x10m nie pograsz.
Co do kosztów takiej działalności 20 tyś to zdecydowanie za mało, musisz wziąc pod uwagę koszty wyposarzenia , koszty prowadzenia DG, koszty marketingu. Jeżeli natomiast chodzi o działkę to nie musisz jej koniecznie kupowac, możesz ją przecież wydzierżawić. Pozdrawiam.
Witam
Posiadam wieloletnie doświadczenie w regularnym krajowym przewozie osób, oraz wszystkie wymagane uprawnienia do prowadzenia firmy transportowej (niekaralność, certyfikat kompetencji, prawo jazdy D,C+E, kurs na przewóz rzeczy, osób) posiadam również uprawnienia instruktora nauki jazdy, pomogę zorganizować oraz będę nadzorować prowadzenie firmy transportowej w zamian za niewielkie udziały. Zainteresowanych proszę o pw. Odpowiem na wszelkie pytania dotyczące wymagań oraz organizacji przedsiębiorstwa transportowego W tym wypadku proponuje regularny transport osób od 20tys można próbować. pozdrawiam sined
fabryka adrenaliny - to chyba za male pieniadze
tor quadowy - predzej ale bez kladow chyba, ze dokoptujesz sobie wspolnika [jeden quad - ok. 10k] pomysl o paint ballu lub rzeczywiscie parking pod domki campingowe na to 20k - powinno starczyc na poczatek
Sprzętu na 2 grupy po 5..6.. osób musisz mieć. Więc te 20k to starczy Ci jedynie na dobry sprzęt do paintballa. Powiem Ci tak: Zrobienie małego parku linowego + paintball + ściana wspinaczkowa kosztowało prawie 150k. Teren jest wynajmowany od miasta. ZAPRASZAMY "www.parklinowy-oborniki.pl"
Polski producent oferuje maszyny do produkcji MALYCH I DUZYCH DONATOW (tzw. ciastko z dziurka, popularne w Europie i Ameryce Polnocnej). Maszyny sa NOWE, Z GWARANCJA, w pelni AUTOMATYCZNE. Male gabaryty wym: 640 (wys)x270 (szer)x 1040 (dl)mm; 220 V; 4,1 Kw. Cena producenta: tylko 8900 zl . Tel. (054) 233 20 94, 0793 208 506, royal@royal-pl.com
Przeczytaj również posty podobne do tematu "20000 zł POMOCY": - 20000 - pozyczka 20000 na 5cy - 20000 na 3 miesiące 20% - szukam 20000 - szukam 20000
• Strona 1 z 1
|
|