|
200tys, hala, plac BYDGOSZCZ |
200tys, hala, plac BYDGOSZCZ
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
posiadam hale i plac na którym obecnie jest prowadzony komis samochodowy blisko centrum w Bydgoszczy. Szukam jakiegoś pomysłu na w miare dochodowy biznes ok 10tys miesięcznie. Posiadam 200tyś kapitału. Jakieś pomysły albo propozycje? Pozdrawiam
Witam. Rowniez jestem z Bydgoszczy posiadam podobny kapitał moze coś współnymi siłami.Zastanawiałem sie własnie nad komisem samochodowym.
Witam,proponuje sklad drewna tarcica iglasta oraz lisciasta buk dab jesion itp. z prawdziwego zdarzenia jakiego nie ma w bydgoszczy i okolicach,posiadam wlasny trak i szuszarnie, posiadam dobre namiary obecnie zajmuje sie produkcja schodow,jest mnostwo stolarzy ktorzy by postawili swoja reklame na placu reklamujac swoje wyroby,sam mam jedna w elblagu place gosiowi 350 zl miesieczne a co 3 klient jest z tamtych rejonow z samej reklamy ma pewnie z 4 tys.Pozdrawiam
Na Twoim miejscu posiadając odpowiednią halę, dostosowałbym ją i otworzył OSKP, czyli
OKRĘGOWĄ STACJĘ KONTROLI POJAZDÓW. Zysk miesięczny w wysokości 10.000zł bez najmniejszych problemów:)
Witam
Posiadam wieloletnie doświadczenie w regularnym krajowym przewozie osób, oraz wszystkie wymagane uprawnienia do prowadzenia firmy transportowej (niekaralność, certyfikat kompetencji, prawo jazdy D,C+E, kurs na przewóz rzeczy, osób) posiadam również uprawnienia instruktora nauki jazdy, pomogę zorganizować oraz będę nadzorować prowadzenie firmy transportowej w zamian za niewielkie udziały. Zainteresowanych proszę o pw. Odpowiem na wszelkie pytania dotyczące wymagań oraz organizacji przedsiębiorstwa transportowego, abyście mogli sprawdzić moja wiedzę i doświadczenie. pozdrawiam sined
hurtownia ! Mam palety z returnem niemieckim interes jest ok ile wyciagniesz tego nie moge powiedziec bo wiadomo do handlu trzeba oprucz
wiedzy troche szczescia,jesli bedziesz dobry w te klocki wyciagniesz sporo wiece .Pochodze z Kuj-Pomorskiego od paru latmieszkam w niemczech Poszukuje odbiorcow na terenie Polski zalezy mi na odpowiedzialnej stalej wspolpracy. Jesli jestes zainteresowany daj znac na priv Pozdrowienia Godshorn
Przeczytaj również posty podobne do tematu "200tys, hala, plac BYDGOSZCZ": - 70 tyś zł, plac 3 tyś m2, hala 1,5 tyś m2 co otworzyć?? - Plac i hala do wynajecia - Gokarty, hala, plac - biuro, magazyn, hala, plac i co z tego? - Hala i pomieszczenia 800m2 plac utwardzony 1ha
• Strona 1 z 1
|
|