|
25 tys czy mozna cos z tym rozsadnego zrobic , biznes ?? |
25 tys czy mozna cos z tym rozsadnego zrobic , biznes ??
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam posiadam niewielki kapital w wysokosci 25 tys ,oczywiscie jesli macie jakies ciekawe pomysly z mniejszym lub duzo mniejszym wkladem finansowym to bardzo prosze pisac. Mieszkam w Gdansku . Zastanawiam sie lub raczej chcialbym zainwestowac pieniadze zeby nie lezaly bez czynnie lecz pozwolily zarobic jakis grosik ... :) jesli macie jakies pomysly ... z gory dziekuje
witam
stworzenie grupy handlowej przeczytaj moje posty tam jest ten pomysl opisany. chodzi o sprowadzenie odziezy i stworzenie grupy nia handlujacej pozdrawaim
Budowlanka / usługi - ssanie jest teraz niesamowite i będzie jeszcze trwało z 5 lat.
co masz na mysli budowlanke ?? moglybs to rozwinac bardziej prosze , pzodrawiam
wszystko co związane z budowaniem, budownictem, wykończaniem, artykułami, itp
ma taki popyt ze w glowie sie nie miesci. ale jest problem bo nie ma rak do pracy wiec troszke ciezko. chyba ze Ty i Twoi znajomi znaja sie na tym:)
Witam. będziesz ze mną pracował ?Mam pomysła 100% zaplecze warsztatowe ,zbyt 99% konkurencja 0% jestem zokolic W-wy.pozdrawiam.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "25 tys czy mozna cos z tym rozsadnego zrobic , biznes ??": - NAJLEPSZY BIZNES JAKI MOŻNA ZROBIĆ - coś można z tym zrobić ? - Co można zrobić na strychu? - Co można zrobić z kamienicą? - Co można zrobić z tą domeną
• Strona 1 z 1
|
|