witam,
posiadam wolne środki w kwocie 250 tyś zł.
najchętniej pomogę rozwinąć skrzydła istniejącej firmie lub odkupię 100 % udziałów.
Istniej możliwość dofinansowania nowo powstałej działalności z perspektywami szybkiego rozwoju.
pozdrawiam
|
250 tyś zainwestuję |
250 tyś zainwestuję
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Zainwestuję
Autor
Wiadomość
witam,
posiadam wolne środki w kwocie 250 tyś zł. najchętniej pomogę rozwinąć skrzydła istniejącej firmie lub odkupię 100 % udziałów. Istniej możliwość dofinansowania nowo powstałej działalności z perspektywami szybkiego rozwoju. pozdrawiam
Witam chętnie wejdę w spółkę proszę o kontakt na PW z jakiego rejonu polski Pan jest,
up
Jaka branża Pana interesuje i region ?
Witam,
Poszukuję wspólnika(inwestora) z kapitałem 250 tys. Zł. Pieniądze zostaną przeznaczone na zakup ziemi w celu wydobywania piasku i sprzedaży na budowę drogi. W zamian za pieniądzę oferuję połowe zysków, moje kontakty(pewny zakup piasku) oraz załatwienie wszystkich wymaganych zezwoleń na wydobycie. Oferuje również zająć się stworzeniem rozpoczęciem i kierowaniem całym procesem. Przy otwieraniu spólki możemy zaznaczyć że w przypadku braku odpowiedniego dochodu z działalności, działki które zostały zakupione przejdą na własność inwestora. W skrócie mam kontakty, pomysł, „orientację w terenie”, nie mam tylko pieniędzy żeby zainwestować i do tego potrzebny jesteś mi ty, drogi wspólniku, za co oferuję połowe zysków, mój numer telefonu to : 517 929 512 Mail: dsmailbox(na)wp(kropka)pl
„Produkt, którego w Polsce jeszcze nie ma, choć bardzo poszukiwany”
„Wiszące łóżku pod sufitem”. - Nie posiadam funduszy na rozruch!!! To nie nadzieja, to prawda! Ludzie tego nie znają, więc nie wiedzą, ze tego szukają!:) ( Wiszące łóżku pod sufitem" ten tytuł wklej w wyszukiwarkę google, -odzyskasz proponowane foto) zobaczysz łóżka i sam ocenisz wzory, pomysły jak i połączone piękno z techniką! W marketingu najważniejsza jest świadomość, ze klient danego produktu poszukuje! I to zostało sprawdzone na terenie Polski, jest do udowodnienia i przedstawienia Tobie! Na wyprodukowanie gotowego produktu, dwóch fachowców potrzebuje jeden dzień i jeden na montaż u klienta. Jest to produkt zaliczany do mebli „ekskluzywnych” poszukiwany lecz trudno dostępny na naszym rynku. -Wyłącznie na zamówienie. Uwierz!, na „czysto” z jednej, najtańszej sztuki zostaje co najmniej 1 000 euro,- na montażu jest dodatkowy zysk. Dosłownie,- dla dwóch lodzi to jeden dzień pracy. Często klient prosi o zabudowę łóżka w obniżonym suficie, taki montaż wymaga dodatkowego remontu,- tu tez pojawiają się niemałe zyski. Najprostsza i najtańsza reklama (już sprawdzona) uzyskuje kilku klientów dziennie! Po wdrożeniu prostej i taniej produkcji, wykonanie 100 szt, w brygadzie kilkuosobowej nie przekroczy jednego miesiąca. Na „czysto” zostaje powyżej 100 tys euro!. Cena materiału i robocizny nie przekracza 20% wartości gotowego produktu! Owszem, cena „łóżka”nie jest mała. We Francji (w zależności od typu) wynosi od 3600 do 5200 euro. Ceny (sprawdzone) do przyjęcia w Polsce to, od 1500 do 3000 euro. Przy większej produkcji jest możliwość obniżenia ceny. Atutem tego przedsięwzięcia jest to, ze bylibyśmy jedyni i pierwsi w Europie środkowo-wschodniej producentami bez jakiejkolwiek konkurencji. Francuzi 40% swojej produkcji sprzedają (tez sprawdzone) w Kijowie i Moskwie.-rynek do przejęcia! Wiele architektów i projektantów wnętrz ubiega się o przedstawicielstwo i współprace,(do sprawdzenia)-choć firmy jeszcze nie ma!. Jeszcze nie jestem producentem, ale zrobię wszystko aby „Wiszące łóżka” wyprodukować jako jedyny i pierwszy w Polsce.- Najchętniej z Waszą pomocą,- wówczas na Środkowowschodnim rynku będziemy tylko my! - bez jakiejkolwiek konkurencji! Łóżka te zamawiane są przez; akademiki, internaty, domy dziecka, pensjonaty, hostele,hotele i osoby prywatne. Nie jest powiedziane, ze nie mógłbym uruchomić produkcji poza moim zamieszkaniem. Ogłoszeniem tym chciałbym zainteresować ludzi odważnych, kreatywnych i mających możliwości produkcyjne.(lokal 80 – 100 m²). Prowadzisz firmę lub warsztat stolarski, ślusarski, remontowo-budowlany,-to oznacza, ze jesteś częściowo przygotowany do tej produkcji i montażu u klienta!. Środki finansowe są niezbędne „wyłącznie!”do wstępnej produkcji,-wykonania pierwszych podstawowych wzorów, które klient może zobaczyć i dotknąć. Produkt ten wykonujesz tylko na zamówienie, klient wpłaca 50% akonta i standardowo oczekuje 7 – 9 tygodni na zamówienie. Za jego zaliczkę wykonasz dwie, lub trzy sztuki na gotowo! Czas wykonania tych łóżek, z pomocnikiem mnie zajmie dwa do trzech dni. Potrafię udowodnić, ze chętnych jest wielokrotnie więcej jak nasze początkowe możliwości produkcyjne. Wiele udokumentowanych tematów mogę zainteresowanym przesłać. Jak do tego doszedłem i kilka technicznych zmian. Marketing!- jako szczegółowe rozeznanie polskiego rynku. Wiszące łóżko pod sufitem (opis dla klienta). Moja wizja wstępnej produkcji,- Koszty niewysokie Wycena narzędziowo - materiałowa warsztatu -Dodatkowo przesyłam maila z filmami i fotografiami lozek! Na powyższe tematy odpisze zainteresowanym. Ten tytuł „Wiszące łóżko pod sufitem” -koniecznie wpisz w polską wyszukiwarkę Google Pozdrawiam Mir-Szek Ps. Jest jeszcze jedno rozwiązanie, które już sprawdziłem i przynosi dobry rezultat! Możemy umieścić „promowane” ogłoszenie na Mazowieckie (lub najbliższe okolice). W przypadku widocznego ogłoszenia na pierwszej stronie w ciągu tygodnia lub dwóch, chętnych do zakupu zyskamy kilkadziesiąt osób. Wówczas osobiście należy do nich pojechać z przygotowanymi umowami, pobrać pomiary i przyjąć zaliczki w 50% wartości łóżka. Taka jest norma w Polsce na „Meble pod zamówienie”. Dla przykładu podam; ze sąsiad na dniach zamówił meble na wymiar do kuchni. Wpłacił 50% zaliczki (3700 zl) i dostał termin oczekiwania 70 dni roboczych. W tym przypadku wykonawca za te zaliczkę wykona całość zamówienia. Drugie 3 700 i montaż, zostanie jemu na czysto. My za zaliczkę wykonamy (dwukrotnie więcej jak fachowiec od mebli kuchennych) co najmniej dwa łóżka! Przyjmując, ze średnie łóżko wyniesie 9 000 zl, to pobierając 4 500, wykonamy produkt (2 szt) warty 18 000 zl. To drugie łóżko sprzedamy za 9 000 i pozostanie nam 4500 zl z pierwszego! Razem 13 500 zl. -uzyskujemy z 4 500 zl. Jeśli wykonujemy produkt z usługą, to podatku opłacamy 7%. Ten podatek odbijamy pobierając za montaż 10% wartości zamówionego produktu. W przypadku „tylko” 20 chętnych uzyskujemy z zaliczek (50%) około 90 000 zl. Te pieniądze przeznaczamy na niezbędne narzędzia i materiał dla 20 klientów. Po montażu uzyskujemy drugie 90 000 zl. Całą technologie, produkcje i montaż znam od podstaw. Pracowałem w „jedynej” fabryce wiszących łóżek w Europie. -Francja. Moim wyprodukowanym „dzieckiem”, pod względem całkowitego projektu i zastosowania innowacyjnych przesuwów liniowych, -jest łóżko, które odbiega wizualnie od innych. (Foto nr. 7 i 8 espace).
Przeczytaj również posty podobne do tematu "250 tyś zainwestuję": - Kto zainwestuje 20.000 zl? - Zainwestuję 100 000 zł . - Zainwestuję 100 000 zł . - Zainwestuje do 400 000 - Zainwestuję
• Strona 1 z 1
|
|