Proponuję współpracę.
Tak jak w temacie. Mam do zaoferowania bardzo opłacalny biznes finansowy. Poszukuję osoby, które prowadzą własne firmy finansowe. Warunki pracy was zapewne zaskoczą.
|
3 osoby do współpracy w finansach |
3 osoby do współpracy w finansach
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Szukam wspólnika
Autor
Wiadomość
Proponuję współpracę.
Tak jak w temacie. Mam do zaoferowania bardzo opłacalny biznes finansowy. Poszukuję osoby, które prowadzą własne firmy finansowe. Warunki pracy was zapewne zaskoczą.
A jakie to są warunki pracy ??
WITAM
PROSZĘ O INFO.JESTEM Z TRÓJMIASTA.
alicja....
znasz się na finansach a dat nie umiesz czytać, jednego już nie ma na forum a drygi był 3 dni po napisaniu posta, oj finansiści......finansiści, znajdź sobie inne tematy gdzie można kapitał powiększyć 20 do 30% miesięcznie, prawie jak biust
masz sklonnosci ped......, czas na terapie:)
ty też sobie powiększasz 20 do 30% miesięcznie???
uważaj bo ci włosy między palcami zaczną rosnąć
Psychole....
Alicja,
zanim cokolwiek napiszesz to się zastanów czy warto, poruszasz "martwy" temat, a potem jeszcze w swojej drugiej wypowiedzi próbujesz obrażać, jak ci się nie podoba to możesz tu nie bywać
AMS9 widzę że żyjesz tym portalem......:/
twoje zdanie,
tobie się wydaje że mądre, no ale cóż......głupio też wolno myśleć
bzk...
nabijasz posty 3 literkami??
Przeczytaj również posty podobne do tematu "3 osoby do współpracy w finansach": - SZUKAM OSOBY DO WSPÓŁPRACY - SZUKAM OSOBY DO WSPÓŁPRACY - Szukam osoby,firmy do współpracy - szukam osoby w OSLO do współpracy!! - szukam osoby w OSLO do współpracy!!
• Strona 1 z 1
|
|