|
30 sensacyjnych technologii |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
a co do tego oleju to Igor CH chcial go produkowac, i jak skonczyl!!!
Mam poważną ofertę dla zainteresownych. Moje laboratorium w Mongoli wyprodukowało złoto z cementu i wody morskiej.Szukam wspólnika , który dysponuje przynajmniej 5 miliardami $ do poprowadzenia rurociągu z wodą morską z Oceanu Indyjskiego.Bo cement przywieziemy sobie Kamazem wyrotką rocznik 80'.Tylko poważne oferty.
W latach 80 robiono pewne doświadczenia ezoteryczne w fotografii. Medium skupiało swoje myśli na jednym obrazie i naświetlano jego głowę błoną fotograficzną. Po wywołaniu kliszy na zdjęciach był obraz tego o czym medium myślało. Wniosek z tego taki, że skupiając na czymś uwagę, tworzymy energię, która jest w stanie się materializować.
Proponuję żeby wszyscy uczestnicy forum zaczęli wspólnie myśleć o miliardach dolarów, a z pewnością uda się nam trochę ich wytworzyć :-) Zdrówko
witam panie gustawie ja też chciałbym troche więcej poczytac o tych technologiach jeżeli można też bym poprosil o jakieś materiały oto mój adres adig90@vp.pl
[quote="elrond"]\Proponuję żeby wszyscy uczestnicy forum zaczęli wspólnie myśleć o miliardach dolarów, a z pewnością uda się nam trochę ich wytworzyć :-)
do tego wystarczy dobry skaner i dobra drukarka to jest dobry pomysł ,pod warunkiem ze ktos ma wolne 25 lat bo tyle grozi za ,,wytwarzanie dolarów"
No właśnie, a przy mojej metodzie prawnie nic nie grozi :)
w jednym punkcie jest napisane o silniku na wode:) a moze sie tak zainteresować silnikiem na powietrze?
http://www.autokrata.pl/ogien/1148/silnik_na_powietrze/ Film pokazuje zasadę działania silnika na sprężone powietrze. Czy tak będzie wyglądała przyszłość motoryzacji?
Do sprężenia powietrza potrzebna jest energia. Przy sprężaniu i rozprężaniu są ogromne straty energii - wystarczy zobaczyć jak grzeje się kompresor.
Potrzebny jest węgiel do wytworzenia prądu, prąd do sprężenia powietrza, a potem przy rozprężu też są straty. Może przydomowa elektrowani jądrowa - to wtedy da się. . Przecież robią takie silniki tylko do prac w atmosferze zagrożonej wybuchem. Bo są drogie i nieekonomiczne.
a najśmieszniejsze jest w tym filmie to ze to kit
bo potrzebe robienia silnika na powietrze tłumaczy się zanieczyszczeniem hali spalinami jakby autor filmu nie miał pojecia o przepisach ,ze w takiej hali powietrze nie ma prawa byc zanieczyszczone spalinami bo wolno uzywać w nich wyłacznie podnosników i wózków akumulatorowych jest to zwykła manipulacja i oszustwo
M-M, szkoda ze sie nie spotkalismy, ja bylem w Teheranie 5 dni po tobie!
daj znac jak bedziesz sie wybieral do Polski. pozd.
ja przez was wrzodow dostane HAHAHA
Genral Electric przedstawił propozycję budowy w Polsce elektrowni działającej na tej zasadzie. Więc nic nowego ;)
Wprowadznie nowej technologi na rynek jak kazdy wie wymaga pieniedzy,czasu i dobrego menadzera, resztazalezy od konsumetów, chciałbym teraz sie odnieścć do słów pana Gustawa iż duże kncerny nie pozwolą wprowadzi na rynek technologi zagrażajacych ich pozycji na rynku uprzejmie chciałbym zanegować tą teze gdyż ostateczny werdyktwydaja zawsze kosumenic a to jest opinia publiczna a opinia publiczna mozna sterowac historia daje nam na to niezliczone przykłady (media) praktycznie dałem panu recepte na wdrorzenie wszystkiego o czym pan pisze zeby pana jeszcze podbudować to zarecznam panu ze przy umiejejentym ujanianiu informacji o projekcie (projektach) napewno pan zainteresuje kogoś z pierwszych stron forbsa i pociagnie pan dalej
Opinia publiczna mówi stanowcze NIE
dla takiego długiego zdania, pozbawionego znaków przystankowych, sensu, a przepełnionego bełkotem Aż sie spociłem z wysiłku, żeby to przeczytać.
|
|