Teraz dochodze do wniosku, ze jednak popełniłem błąd zę napisałem tego posta. Ja ten temat traktuje jak swoistą dawke śmiechu... Jeszcze jak mnie komentują te dzieci od teorii spiskowych co potrafia napisac jakies zdnie usłyszane z blokowiska :
"Ni czytaty, ni pisaty, a wcina się jak gacie w dupę..."
W sumie nie powinien sie wtrącac w temat dla dzieci, myślałem ze na tym forum sa raczje powazni ludzie stwierdzam że jest zdecydowanie inaczej. Mam nadzieje ze zostaniecie przedsiebiorcami dzieki silnikowi na wode.
Co do pana indesign, każdy ma jakies zainteresowania. Ufo temat rzeka, to samo spiskowe teorie dziejów. Jestem sceptycznie nastawiony do spisków rodem z "archiwum X" . A tak naprawde ten twórca tematu chche nacignac naiwnych na wyjazd z Polski nie wiem w jakim celu reszte mozęcie sobie dopowiedzieć . A spiskowe teorie istnieja bo "masówka" je kocha, dzieki nim można w łatwy sposób kontrolowac społeczeństwem, ale wy i tak będziecie sadzić że to inni sa kontrolowani przez media a wy wiecie to "coś"... Kiedys dorośniecie zminia sie wasze poglady i podejście, a teraz bawcie się na biznes forum , które wbrew mylącej nazwy przyciga raczej młodzież ( dzieci ) , które szukaja łatwego sposobu na bycie milionerem. Pozdrawiam.