|
30 tys i co dalej |
30 tys i co dalej
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Na poczatku przepraszam za brak polskich liter. Obecnie mieszkam w Szkocji i wracam do kraju za jakies 5 miesiecy z kapitalem okolo 30 tys. W co moglbym zainwestowac te pieniadze abym mogl liczyc na chociazby minimalny zysk w przeciagu roku?Myslalem zeby 10 tys zainwestowac na gieldzie(gram obecnie na onecie i idzie mi niezle, choc to raczej szczescie niz wiedza) a reszte na jakis fundusz.30 tys to chyba troche malo zeby otworzyc wlasny biznes?Za wszelkie porady dziekuje.
WITAJ!!
30 tys to nie tak malo,ja sie staram o dotacje 20 tys...A otorzyc mozesz co tylko chcesz,tylko najpierw sprawdz co bedzie szlo na rynku na ktorym chcesz cos otorzyc. Chyba nie zablyslam stylistyka,;)) poprostu musisz zorientowac sie na rynku. POZDRAWIAM
Dzieki za szybka odpowiedz Lili.Problem w tym ze mieszkam w duzym miescie(Poznan) i na moje poczatkujace oko jest tu wszystkiego pelno.Myslalem juz nad sprowadzaniem odziezy ze Szkocji ale nie wiem jak pozyskac na nia klientow(chyba ze Allegro,co wydaje sie rozwiazaniem tymczasowym).
Przeczytaj również posty podobne do tematu "30 tys i co dalej": - Co dalej ?? - 250 tys. i co dalej... - 20 000 i co dalej - Mam 50 tyś i co dalej? - 150 tys zł i co dalej????????
• Strona 1 z 1
|
|