|
30 tys. - licze na wasze wsparcie :) |
30 tys. - licze na wasze wsparcie :)
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam bardzo serdecznie :) Dopiero odkrylem to forum i jestem bardzo mile zaskoczony... profesjonalne i przede wszystkim z odpowiedziami :) Do rzeczy ... Jestem studentem z Bydgoszczy i bardzo chcialbym zaczac pracowac juz na swoje konto... poszukuje jakiegos pomyslu na ulokowanie moich 30 tys... + fundusze moze z UE badz pokrewne...w razie potrzeby jest mozliwosc pozyczki rodzinnej na jeszcze pare/parenascie tys ;) ( kredyt czy pozyczka wchodza w gre ale to ostatecznosc). Myslalem z moim przyjacielem o skepie z odzieza w jakiejs mniejszej niz Bydgoszcz miejscowosci ( typu znin.. koronowo... lipno...solec kujawski czy chelmno...) poniewaz brakuje tam tego... ale po konsultacji ze znajomym z brazy odradzil mi to ( poczatkowy BUM - wszystko jak najbardziej ) a po dluzszym okresie w najlepszym wypadku wychodzi sie na czysto... ( on ma punkt w centrum Bydgoszczy juz troszke w tym siedzi wiec jest obeznny ) a was drodzy biznesmeni prosze o jakoms inna Alternatywe dla moich pieniazkow :) wiadomo ze to nie jest wielka suma ale od czegos trzeba zaczac :) pozdrawiam i licze na zrozumienie i wsparcie :)
Wiem że to dziwnie zabrzmi ale pomogę tobie...ta kwota idealnie wystarczy na otwarcie biznesu który w tych czasach tak naprawdę najlepiej się rozwija choć mało ludzi o ty wie( i nawet dobrze) czyli wellness i fitness...to świetny biznes gdzie nie będziesz musiał wyrywać sobie rękawów a możesz mnóstwo zarobić...W Polsce jest coraz większa przepaść między tymi co mają pieniądze a tymi co nie mają-skoro mówisz że miasto sie rozwija to i więcej jest ludzi którzy mają pieniądze a co za tym idzie potrzebują rozrywki,wygody , relaksu...siedzę w tym od lat i nikt mi nie powie że Polacy nie maja pieniędzy bo jest to tylko fikcja, która niesie sie na ustach-prosty przykład-nawet biedni którzy zarabiają po 1200zł, mlodzi ludzie chodzą do Mc donalda,do kin,pubów i wydają na markowe rzeczy nawet ostatnie grosze-taka nasza mentalność-wydajemy więcej niż zarabiamy...zadzwoń a dowiesz się naprawdę wielu rzeczy, które zmienią twoje nastawienie do biznesu...to nic nie kosztuje więc spróbuj...podaję mój numer 515 050 288
*
Przeczytaj również posty podobne do tematu "30 tys. - licze na wasze wsparcie :)": - Liczę na odpowiedź - Czy dobrze to liczę i co lepiej ? - Podatki, VAT, opodatkowanie - czy dobrze liczę? - Cześć. Liczę na Waszą pomoc - Nazwa dla salonu gier - liczę na waszą wyobraźnię i pomoc:-)
• Strona 1 z 1
|
|