|
30 tys. |
30 tys.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Mam 30 tys i chce je zainwestowac prosze o jakies dobre pomysly. :)
Graj na giełdzie... :) Poszukaj na forum, jest tutaj bardzo wiele pomysłów. Najlepiej bedzie jak sam cos wymyslisz i bedzie na to nisza na twoim rynku.
na czym się znasz, w jakiej branzy do tej pory działeś ???? i z jakiego regionu polski
Jestem z wielkopolski nie działałem w żadnej branży ponieważ dopiero skończyłem szkołę... znam się na wszystkim po trochu....
aha na wszystkim po trochu czyli bez obrazy ale tak konkretnie to na niczym
a w jaką strone idą Twoje zainteresowania i ewentualne pomysły, mniej więcej jaka branża bo można Ci zaproponowac chociazby handel ciuchami, a Ty bardziej czujesz powiedzmy motoryzacje określ się troche, wtedy będzie można pomyśleć, co Ci poradzić
no interesuje się komputerami morotyzacja ciuchami wszystkim... mi jest obojetnie co bede robil byleby byl z tego zysk
ok w takim razie proponuje samochody tzn handel nimi
albo jako nieduży komis, albo jako handlarz kupic-sprzedac-kupic-... itd jeśli chcesz moge Ci coś ze stanów albo z UE przyprowadzić na poczatek
moze na poczatek nie mowmy o samochodach bo ja mam tylko 30 000 zl a to chyba troche malo jest
Hmmm... Mam projekt. Mam pomysł na biznes. Internetowy serwis, jednak potrzeba by założyć firmę i umiejętności potrzeba. Pracy będzie minimalnie. A przy jednej zatrudnionej chętnej osobie nawet w ogóle... jeśli takie rozwiązanie Cię interesuje. Pisz ernestresch(małpa)gmail.com
Przeczytaj również posty podobne do tematu "30 tys.":
• Strona 1 z 1
|
|