I. INWESTYCJA
Witam wszystkich użytkowników forum, chciałem podkreślić, iż jestem tutaj nowy, więc nie znam zasad, reguł itp. Widze tutaj mnóstwo innowacyjnych pomysłów na biznes, jak i ludzi szukających inwestycji, niestety nie mam tak dobrej wyobrażni jak "WY". Zajmuje sie NIERUCHOMOŚCIAMI, oferta skierowana jest do osób, które względnie posiadają dużą gotówkę lub możliwości kredytowe. W roku 2008 zakupiłem nieruchomość, która została przeze mnie odrolniona oraz przekształcona, grunt został zakupiony na kredyt z zamysłem oczywiście... ZYSKU, niestety sprawy losowe, a przedewszystkim problemy finansowe, które w obecnych czasach dotyczą zapewne 99% naszego społeczeństwa zmuszają mnie do podzielenia się zyskiem. Oferta dotyczy sporej działki o powieżchni 13105 m^ z JUŻ uzyskanymi warunkami zabudowy (nieruchomość jest gotowa do podziału na 11 działek budowlanych). Gmina nie nakłada opłat adiacenckich/rent planistycznych (ludzie w temacie będą wiedzieli o co chodzi). Dla sprawdzenia atrakcyjności oferty proponuje rzucić okiem na lokalne gazety: Rzecz Krotoszyńska, gazeta Krotoszyńaka, gdzie ceny gruntów w podanej lokalizacji są na poziomie 60zł/m^, Krotoszyn: około 120zł/m^. Atrakcyjność oferowanej działki nie ulega wątpliwości, chociażby ze względu na nowo powstającą drogę, która łączy Chachalnię z najlepszą dzielnicą Krotoszyna (odległość 4km) itp itd.więcej inf dla osób KONKRETNIE zainteresowanych na tel. 665665372
Poniżej przedstawiam ofertę sprzedaży:
WIELKOPOLSKA, KROTOSZYN,Chachalnia. Działka usytułowana w otulinie lasu, bezpośrednio przy utwardzonej drodze gminnej w odległości 500m od nowej drogi asfaltowej (4 km od centrum Krotoszyna). Najbliższe nieruchomości gruntowe są niezabudowane z aktualnie wydanymi warunkami zabudowy oraz pozwoleniem na budowę, lub zabudowane nowo powstałymi budynkami mieszkalnymi jednorodzinnymi.
Powierzchnia: 13.105 m^
Media: sąsiednie zabudowane działki są wyposażone w gaz, instalację elektryczną, wodociągową oraz kanalizacyjną z własnego szamba, w pobliżu tel.
Przeznaczenie działki: mieszkalnictwo z usługami, wydane warunki zabudowy,
]PROJEKT PODZIAŁU NA 11 DZIAŁEK BUDOWLANYCH: 5 x 880m^ ; 4 x 1100m^ ; 2 x 1500m^
CENA : 60% wartości rynkowej tj. 35zł/m^ / CAŁOŚĆ : 458 tys zł !
DODATKOWE INFORMACJE:
1) Hipoteka nieruchomości jest czysta gdyż zabezpieczeniem jest inna nieruchomość
2) Możliwość sprzedaży gruntu w części.
3) Ogłoszenie będzie aktualne do końca lutego, w marcu będzie wykonany podział geodezyjny na 11 działek budowlanych, co za tym idzie sprzedaż całości będzie już nieaktualna.
W RAMACH MOŻLIWOŚCI BĘDE ODPOWIADAŁ NA POSTY, KONKRETNIE ZAINTERESOWANYCH PROSZE O KONTAKT TELEFONICZNY!
tel: 665665372