|
4000000 potencjalnych klientów |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
4000000 potencjalnych klientów generujących średnio po 1,30 zł miesięcznie i robiących to z uśmiechem zadowolenia. Oczywiście zdobycie takiego rynku to nie kwestia roku, czy nawet dwóch... Może pięciu? Wszystko zależy od kasy włozonej w promocję, od zaistnienia w powszechnej świadomości. I o tę kasę tu chodzi. Czy ma tu ktoś do zaryzykowania 500-600000 zł?
jakieś szczegóły?
tez jestem zainteresaowany tym wspanialym pomyslem. SZCZEGOLY!!!!!
Pewnie jak zwykle cudowna piramidka finansowa. Ale mam otwarty umysł dawaj co tam masz. :smile:
Nie, nie piramidka. Coś całkowicie realnego, potrzebnego i wzniosłego. Społecznie użytecznego - jak mówiło się w czasach uprzedniego reżimu. Ha! Powiem więcej - nowoczenego, najprawdopodobniej z szansą pobłogosławienia przez UE. Rozpalam ciekawość? Przy madrze przeprowadzonej akcji promocyjnej korzystanie z usługi dla co drugiej rodziny w kraju może stać się równie powszednie jak przeczytanie porannej "GW" czy "Superexpresu" (w zalezności od preferencji). Jeszcze się trochę podroczę: umiarkowana cena (równowartość dwóch wzmiankowanych gazetek), wygoda, spokój sumienia, dostępność o każdej porze i w każdym miejscu - to część korzyści wynikających z korzystania z usługi. Ale najważniejsze w tym wszystkim jest przyszłość i bezpieczeństwo naszych dzieci (panowie bezdzietni: przwdopodobnie nie docenicie mojego projektu!). A dzieci w interesującym usługodawcę wieku mamy w naszej ojczyźnie dobrze ponad 7 milionów.
Przykro mi, obowiązki mnie wzywają. Do zobaczenia wkrótce! Przepraszam.
coz za tajemnica.....
Ja tam jakoś nie wierzę w takie pomysły a tym bardziej jak są przedstawiane w taki sposób.
Panie Juras! A co Panu nie spodobało się w mojej elokwentnej narracji? Wolałby Pan od razu kawę na ławę: ten pomysł to sprzedawanie hot-dogów przy placach zabaw dla dzieci w miejscowościach powyżej 5000 mieszkańców? Tak by Pan wolał? A trochę mgiełki tajemnicy, rosnącego napięcia - nie łaska? A przeczytał Pan mój post, a w zasadzie jego zakończenie?Jak Pan mysli, po co ja sie tu wysilam? Proste: aby wyczuć gościa z odpowiednim kapitałem, bo pomysł jest zbyt dobry, by leżał na HD mojego komputera. I zbyt dobry na to, by zainteresować nim "inwestorów" z 30. tysiącami w kieszeni. Proste! Z tego, co na razie napisałem o projekcie wszystko jest stuprocentowa prawda. Jeżeli założymy, że nie kłamię, czy - eleganciej - nie konfabuluję, podane przeze mnie dane powinny zachwycić prawdziwego człowieka biznestu i rzucić go - nawet jeżeli sceptycznie podzieli moje oceny przez dziesięć - na kolana.
[ Dodano: Czw Mar 02, 2006 1:09 pm ] Przepraszam, powyższe było do Pana Rene.
Tajemnica? Chcesz kogoś zachęcić opisz swój projekt. A nie zasłaniaj się tajemnicą.
:mrgreen:
Więcej wysiłku poświęcasz polemice (a raczej monologowi) niż przedmiotowi Twojgo super pomysłu. Osobiście nie lubię takiego podejścia do sprawy. Przypominam, że jesteś na forum biznesowym, a nie na spotkaniu kółka miłośników wierszy. Dość czczej gadaniny do rzeczy mości Jogo! :wink:
Panie Thor, ja też nie lubie gaduł. Zanim zdecydowałem się umieścic post dość dokładnie obejrzałem forum i musze przyznać, że Pańskie wypowiedzi oceniłem pozytywnie. Jest Pan człowiekiem inteligentnym i kompetentnym, dlatego boli mnie Pańska niska ocena sposobu prowadzenia przeze mnie moich spraw. Oczywiscie, że przedłużam i przegaduję, ale - czy nie zorientował się Pan jeszcze? - prowadze tu swojego rodzaju marketing. Nie będę robił tajemnicy z tego, że podczas trwania tej wymiany zdań otrzymałem już osiem bezpośrednich maili od osób, które założyły, że cos w tym jest i nie są przestraszone wymienioną sumą. Obiecuję wszystkim tu obecnym, że zdradzę tajemnicę jeszcze w dniu dzisiejszym.
Czasami któryś z nas dzisiaj wieczorem może okazać się tym inwestorem w Twoim biznesie........bo dziasiaj losowanie Lotto :mrgreen: ..... a pieniądz nie lubi leżakować :)
proponuje sie pospieszyc z ujawnianiem super pomyslu, zanim admin zamknie watek :twisted:
Bardzo przepraszam. Myślałem, że zdążę na Forum przed północą. Z przyczyn ode mnie niezależnych nie byłem w stanie dotrzymać obietnicy - jest już dzień następny. Jeszcze raz przepraszam. Wszystkich zainteresowanych i ciekawych ujawnienia zagadki prosze o zgłoszenia mailowe na joga@wp.pl. W odpowiedzi przeslę satysfakconujące informacje.
Dzięki, otrzymałem e-mail. Jestem pod wrażeniem! Dla mnie to naprawdę super-biznes, który przebija wszystko to, co dotychczas czytałem na tym forum. Masz rację - to można zrobic nawet bez inwestycji, ale szkoda by było to rozbabrać. Ja jestem za cienki. Życze ci powodzenia!!!!
|
|