witam
chciałbym się od Was dowiedzieć w co można zainwestować 450-500 tyś aby w jak najkrótszym czasie dojść do 1 mln.
czekam na Waszą pomoc
pozdrawiam
jacek
|
450 tyś, w co zainwestować |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
witam
chciałbym się od Was dowiedzieć w co można zainwestować 450-500 tyś aby w jak najkrótszym czasie dojść do 1 mln. czekam na Waszą pomoc pozdrawiam jacek
"Skuteczne inwestowanie polega na znajdowaniu obszarów, których inni się obawiają" ...
Pozdrawiam. [ Dodano: Pon Sie 07, 2006 9:22 pm ] ...podpowiedź: rynek wschodni - przemysł.
Prawde mowiac maja takie pieniadze mozna zainwestowac praktycznie w kazdy dowolnie obrany punkt gospodarki .. trzeba tylko rozsadnie przemyslec na czym sie znamy, co nas interesuje i w czym poczulibysm sie dobrze, a jednoczesnie co przyniosloby nam zysk ..
Mnie to tylko interesuje skad pozyskales takie srodki na iwestycje? No i jak masz tyle kasy to moze zasponsorowalbys moj klub sportowy .. :P w tym roku wchodzimy do ligi i brakuje nam juz tylko 2,5 tys. zł .. :P
witam
pieniądze mam, bo trochę pobawiłem się z nieruchomościami, ale są to długoterminowe inwestycje, mi chodzi o szybki obrót i szybki zysk, i jak to powiedzieć "namacalność" gotówki, tak aby w każdej chwili móc podziękować i zająć się czymś innym. Co do klubu, to mogę tobie pomóc jak zobaczę milion na koncie. Rynek wschodni - słyszałem ogólnie, przemysł - mógłbyś określić dokładnie?
Nie ma firmy na wysokim poziomie katalizującej kontakty handlowe na rynkach wschodnich ... Polska jest na trasie. Przemysł szuka nowych rynków zbytu - daj im platformę...oni odwdzięczą się kapitalem.
Pozdrawiam [ Dodano: Wto Sie 08, 2006 8:59 am ] Jeśli mówimy o szybkim zysku - nie wierzę, że taki istnieje ... najlepszą inwestycję jest inwestycja w firmę.
Hehe .. =) nie no z tym klubem zartowalem .. nie sa to takie tak duze pieniadze, zebysmy nie znalezli sponsorow prywatnych w okolicach dzialalnosci, czy tez nie zrzucilili sie sami =)
Za rok będziesz milionerem. Zapraszam do inwestowania krótkoterminowego w nieruchomości:) Mam parę pomysłów gotowych do realizacji przy których praktycznie nie ma żadnego ryzyka.
wiatam!!! w krotkim czasie to znaczy ile czasu dla ciebie to krotki czas. Rok, dwa lata, czy moze piec?! szukam wspolinwestora, jak by cie interesowala inwestycja na troche wiecej niz krotki czas daj znac, mam pomysl na zrealizowanie ktorego potrzeba co najmniej 5lat, po tym czasie bedziesz mogl z pewnoscia powiedziec ze zarabiasz miliony. Oczywiscie bedziesz musial sie zaangazowac nie tylko finansowo. pozdrawiam
[quote="Efekt"]"Skuteczne inwestowanie polega na znajdowaniu obszarów, których inni się obawiają" ...
[ Dodano: Pon Sie 07, 2006 9:22 pm ] Jezeli ma Pan duzo gotówki, to proponuje zaczac grac w zakładach bukmacherskich.Nie mowie tu o hazardzie i wygrywaniu milionów, tylko podejscie do tego jako do biznesu, całkiem opłacalnego, typowac jeden typ, ale o duzej skutecznosci, stawkowanie rozłozyc tak by np zaczac od700-2000zł, byłoby to ubezpieczenie w razie wpadki(bo takie sie zdarzaja), przy odpowiedniej grze i zapleczu finansowym mozna z tego czerpac bardzo wysokie zyski.Jesli nie boi sie Pan zaryzykowac kilkuset złotych, zapraszam do kontaktu mailowego masterbuk@interia.pl , jesli okaze sie Pan wiarygodnym człowiekiem, mozliwa dłuzsza współpraca. Grajac codziennie jeden typ, srednio zwrot dzienny byłby ok 15-30%(dzienny!!) wiec wystarczy grac kilka dni i zwraca sie wkład a potem gra sie za wygrane...Jesli ma Pan pytanie zwiazane z gra, zapraszam do rozmowy.Pozdrawiam
No z taką kasą to można co nieco zaszaleć.Ale zależy własnie jak tu inni piszą o jaki czas Cic chodzi na zarobienie ów miliona???Zresztą ja z taką kasa na inwestycje nie nastawiałbym sie na SZYBKI i chaootyczny zysk,ale na wmiare bezpieczny i KONKRETNY czyli taki,który znalazł by swoje miejsce w gospodarce krajowej i zagranicznej(export).Przynosiły korzyści ogromne i systematyczne.....Ja mam jeden pomysł ale on dotyczy bardziej uprawy..jak by co to zobacz na temat:Coś o odnawialnych źródłach energii".....tam conieco pisze:)
Zapraszam do współpracy!
Zainteresowany niszami w rynkach? Proszę o kontakt na: tiger.management@gmail.com Na pewno się dogadamy :)
Jesli krotkoterminowo i chcesz wyjsc z tego kiedy chcesz to tylko gielda. Ja kupilem akcje polnordu w pazdzierniku kiedy kosztowaly ponizej 30 zl. Dzis kosztuja 63.20. Oczywiscie gra na gieldzie to ryzyko ale mozna to ryzyko ograniczyc do minimum. Jezeli masz pytania odnosnie gieldy pisz mike555@o2.pl
Pozdrawiam
|
|