|
48000 zloty. Gdzie ulokowac??? |
48000 zloty. Gdzie ulokowac???
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam! Mam 48000zl. Gdzie je najlepiej ulokowac? Mam na mysli jakis fundusz lub konto oszczednosciowe,a moze...? Osobiscie sie na tym nie znam i nie wiem,gdzie to ulokowac. A szkoda zeby lezaly na koncie i marnialy. Dziekuje za wszelka pomoc. Pozdrawiam. Drugie moje pytanie to: gdzie wiecej placa za walute obca? w bankach,czy w kantorze?
W bankach... włóż w jakiś "namacalny" interes - ynek finansowy jest naprawdę trudny. Pozdrawiam sępy które się zlecą;)
dziekuje bardzo
teraz jest niezbyt dobry czas na inwetycje konto moze być ale mały procent a z funduszami moze być róznie ale ogólnie powiny iśc w górę moja rada kup sobie dobre auto to nie czas na inwestycje
Że co? Auto? Możesz to rozwinąć?;|
poprostu zaiwestuj w samochód ( jak kupisz tani we francji pojdzisz pół roku rok i sprzedasz z zyskiem ok 5000zł
intesuje kogoś dziś mam w sprzedaży samochód taki do 45000 TDI 2004 ford galaxy
Aaa... to już wszystko jasne skąd akurat taki pomysł na "inwestycję";) pozdrawiam
hah :)
kupuj wszyyko co zwiazane energia sloneczna z chin w usa FSLR SOL albo chl, lfc ptr a jak chcesz miec kontol nad kasa i zarabiac 100% napisz do mnie
Piotr
Przeczytaj również posty podobne do tematu "48000 zloty. Gdzie ulokowac???": - gdzie ulokowac ok 300 tys zl - Gdzie ulokować pieniądze? - Gdzie ulokować pieniądze? - gdzie ulokować pieniądze ? - Gdzie ulokować pieniądze ?
• Strona 1 z 1
|
|