|
5 000 000 PLN na lokate . |
5 000 000 PLN na lokate .
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Lokaty
Autor
Wiadomość
Chciałbym sie dowiedziec gdzie najlepiej umiescic pieniadze i ile moge oczekiwac dochodow z tego tytulu . Prosze o jakies rady
Z taką kasą to udaj się do jakiekolwiek banku i porozmawiaj z doradcą, wybierz potem najlepszą ofertę. Każdy bank ma w swojej ofercie coś takiego jak private banking. Trochę to dziwne dla mnie, masz 5 000 000, a nie wiesz jak zainwestować ?
Lud szczescia , spadek nieoczekiwany , spory grunt w pewnym miescie... Jestem laikiem zwykly student nie jara mnie ta kasa ale nie chce jej stracic w jakis glupi sposob co aa kazdy bank jest niby dobry ...
Noble Bank- bank do grupy zamożnych klientów, poszukujących indywidualnych rozwiązań finansowych.
Dodam, że oprócz Ciebie Twoje wnuki są już ustawione potężnie. Z tego możesz mieć 30 tysięcy miesięcznie samych odsetek na lokacie rentierskiej.
To duze te odsetki choc zdrowia sobie niestety nie kupie
Co racja to racja, ale możesz się podleczyć za taką kasę :)
Daj spokoj stary nie jest zle choc teraz jest wiecej problemów z notariuszami i calym chodzeniem w sprawie spadku . Juz sam spozadzilem notarialnie testement bo rodzina mi dobrze "zyczy" wiec gowno dostana . Podleczyc sie moge fakt ale na tyle ze wiesz moge przedluzyc czas nie posilania sie choroby ale i tak jestem zadowolony .
mam pytanie czy , czy ile można dać na lokatę 3,4ro miesiączną też mam pokaźna sumkę i właśnie nie wiem , ile najwi ęcej mogę dać na 3,4ro miesięczną proszę o info na konrad449@op.pl
Witam napisałem Ci wiadomość prywatną mój pomysł na zagospodarowanie części tych pieniędzy. Prosiłbym też abyś ustosunkował się do mojej prośby.
Z moim zdrówkiem też nie jest wszystko w porządku ale przecież trzeba jakoś żyć a zdecydowanie łatwiej jest żyć z pieniędzmi. Pozdrawiam
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|