|
50-100tyś, Szukam wspólnika lub pomysłu W-wa |
50-100tyś, Szukam wspólnika lub pomysłu W-wa
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam, chcę otworzyć jakiś biznes, najlepiej stacjonarny , w Warszawie lub okolicach.Może to być sklep, usługi - cokolwiek, branża dowolna. Wstępnie do dyspozycji mam 50 do 100 tysięcy.Nie mam wymagań odnośnie początkowej stopy zwrotu.Jestem młody, dyspozycyjny, zdecydowany i uparty.Chętnie wejdę w spółkę z kimś z pomysłem i wiedzą lecz bez kapitału. Kontakt tutaj, przez PM lub tel. 791-855-626 ,pozdrawiam!
może zdrowa żywność ? albo np, Shisha Bar przy 100tyś można już coś spróbować wykombinować.
Witaj,
Mam kilka pomysłów na portal internetowy, jeżeli jesteś zainteresowany pisz na PW. Pomogę w pierwszej fazie realizacji i napisze biznes plan. Wszystko zależy od Ciebie cena pomysłu (w tym biznesplan i pomoc w realizacji) 15 tys + 15 tys wydatki związane z cmsem i reklamą. Pozdrawiam
Co do tej strony internetowej mam kase na zainwestowanie tylk oczy zysk bedzie pewny i co to za strona by miala byc?
czekam na maila ciwa@op.pl
uwazaj na cwaniakow jak te powyzej. Jesli ty dajesz kase to on powinien miec jakis pomysl (za darmo) oczywiscie wczesniej spisujecie odpowiednie papiery. Jak ktos chce od ciebie za biznes plan 15 tys to jest zwyklym oszustem. Nie daj sie nabrac.
Duzo ludzi marudzi w PL ze ma pomysly tylko nie ma kasy. a jak sie im da kase to jakos te pomysly albo nie wypalaja albo sa zupelnie durne juz na starcie.
Eska od razu oszustem.
Po pierwsze nie za biznes plan ale za pomysł biznes plan i pierwsza faza realizacji. W wypadku tego pomysłu jest to około 3 miesięcy. Nie płaci z góry bo tylko idiota by tak zrobił a zakładam, że ten człowiek idiotom nie jest. Wszelka umowa zostanie podpisana W Warszawa, Łódź, Rawa, Skierniewice, Wieluń, Kluczborg, Praszka, Mszczonów, Żyrardów, Sieradz. Jeżeli ten Pan pochodzi z jednej z tych miejscowości to możliwość osobistego spotkania Wiele portali było już gotowe i sprzedawali firmą prawa za grosze teraz są warte dużo więcej. Może nie jestem takim cwaniakiem jak uważasz Eska
Proste pytanie masz 50tys ile stego widzisz dla siebie po miesiacu
mogę Ci zaproponować import z Chin. Przy takiej kwocie możesz się już tym na serio zająć i niezle zarobic. Służe pomocą
Jak tam masz juz biznes ja jestem z warszawy masz 50tys masz 10% masz 100tys masz 10% zapraszam do interesu
10% to dobry zwrot inwestycji (realny,a nie jak poniektórzy wypisują 120%/m-c)
a koszty w skali miesiąca? czy to zysk netto?
Witam.
Daję odnośnik: starczy-nawet-na-4-firmy-vt60727.html Mam jeszcze kilka ciekawych pomysłów. Także jestem z Warszawy. Mój e-mail jan-p@g.pl Pozdrawiam.
Witam!
Aktualne jeszcze?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "50-100tyś, Szukam wspólnika lub pomysłu W-wa": - szukam wspolnika-kapital 100tys pln - Szukam pomysłu / wspólnika / ... - Szukam pomysłu lub wspólnika - 200 tys zł, szukam pomysłu, wspólnika. - Hala 80m2 + 100tys zł i brak pomysłu
• Strona 1 z 1
|
|