|
50 tyś |
50 tyś
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
w co zainwesować miasto 3city
Budka z kebabem
Budka z warzywami Ewentualnie mały sklepik To chyba tyle
tego jest w cholere u nas
może jakaś wspołpraca? jest ktos chętny z 3 city?
ponawiam
inwestuj tak by sie przy tym nie nacharowac i garba na lata nie miec
a może kupić koparke i wynajmować co Wy na to?
hmm na dobra koparko-ladowarke ktora nie jest zajechana,gdzie opony nie sa wyeksploatowane,lancuchy nie starte i łycha nie wymeczona to masz troche malo gotowki.
myślisz że nie znajde za tą kaskę w miare dobrej?
nie wierze w bajki i garbate aniołki i z góry mówie że to bedzie graniczyło z cudem,wiem bo trochę sie tym próbowałem zajmować i za 12 tys euro to możesz kupic ale minikoparę taką aby na działce wykopać oczko wodne lub takie małe rowy przy drogach.ale jesli myślisz o prawdziwej koparce CAT-a itp. to napewno dobrego sprzętu nie kupisz za taka sumę no chyba że interesują cię takie roczniki jak 89-92 ale wtedy wątpię aby ktoś tak stare maszyny chciał od ciebie wypożyczyć.
a może na takiej minikoparce jakiś biznes można rozkręcić?
mala koparka potrzebna jest wszedzie tam gdzie ciezki sprzet nie da rady jechac badz jest stosunkowo nieoplacalny ,mowimy o jakims przekopie w ogrodku gdzie trzeba kawalek rur pociagnac ,jakies oczko wodne
hej, ja tez jestem z 3miasto, może razem o czyms pomyslimy? jestem w stanie wziaść kredyt w granicach 50-100tys - jak zainteresuje cie moja oferta tonapisz na prv
no i masz już pomysł na biznes.sprawdz jak w Twoich stronach wygląda rynek,czy jest sporo firm które dysponują np. minikoparkami,poczekaj chwilę na tańsze euro i zainwestuj np. w zakup 2 minikoparek na wynajem,świadczenie usług bądź też w utrzymanie terenów zielonych w swojej okolicy.a jak będziesz przekonany to daj znać na prv odnośnie zakupu tego typu maszyn bo jeszcze sporo kontaktów mi zostało i wiem gdzie za granicą można kupić dobry sprzęt w dobrych cenach.(oczywiście jak stanieje euro bo teraz jest tragedia)
pomyśle dzięki
Przeczytaj również posty podobne do tematu "50 tyś":
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|