Witam
Mam do zainwestowania 50 tys zł jednak nie wiem w co zainwestować te pieniądze. Głównie myślę o otworzeniu firmy.
Proszę o wasze pomysły nawet te bardzo śmiałe.
|
50 tys. w jaką firme zainwestować i w jaką branżę |
50 tys. w jaką firme zainwestować i w jaką branżę
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam
Mam do zainwestowania 50 tys zł jednak nie wiem w co zainwestować te pieniądze. Głównie myślę o otworzeniu firmy. Proszę o wasze pomysły nawet te bardzo śmiałe.
moim zdaniem trzeba wejsc w jakies usługi pproblem polega na ty w jakie??
moze sklep internetowy ale z jakim asortymentem??
za 50 000zł mogę ci sprzedać swój towar
jak sie dobrze postarasz to ukrecisz niezłe lody
co masz na myśli chyba nie budkę z bitą śmietaną BloomTree??
Panie BloomTree czy Pan oprócz chamstwa prezentowanego na tym forum ma Pan co jeszcze do zaoferownia ? nie sądze ze ktos bedzie chciał z Panem wspołpracowac
http://laserprint.td.pl/ czesc zdjęc , projekty są takie ( tez nie wszystkie ) jak znajdę czas to wyslę 2 taka kartkę z kolejnymi projektami mam juz 2 laser wiec mogę zejsc jeszcze z ceny Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Panie BloomTree , zaglądnełem na Panską strone, jest ona dziwna i bardzo tajemnicza, zadnych danych ,zadnych namiarów? czyzby tak bał ie Pan swojej działalnosci ? Czy mozna otrzymac od Pana adresy gdzie mozna kupic Panskie wyroby? (sklep. hurtownia itp)
Skup się lepiej na czymś co w dzisiejszych czasach jest na topie...według wielu analityków najlepiej zarabiającą branżą w Polsce jest i będzie w najbliższym czasie wellness i fitness...tyle pieniędzy wystarczy na początek...na rozkrecenie i pozyskanie konkretnej ilości klientów...wiem co mówie bo sam zaczynałem z podobna sumą a w tej chwili ma dwa świetnie działajace kluby...przede wszystkim nie jest to nudna branza i stale poznajesz nowych ludzi...z reszta wiele salonów tak właśnie zaczynało... jak chcesz sie dowiedziec czegoś naprawdę konkretnego to zadzwoń 515 050 288...pozdrawiam
Naganiacz ;/ kolejny raz dzisiaj widze te brednie! Wszędzie piszesz, że 20, 40 czy 50tyś jest wystarczające... ;/ LITOŚCI - dajcie temu panu bana, bo tylko syf robi. A do autora tematu: za 50tyś można otworzyć jakiś pkt z jedzeniem, albo pkt ksero itd koło uczelni wyższej.
witam. jesli chcesz sie dowiedzie czegos ciekawego o tym jak dobrze zainwestowac wswoje bieniadze w dobry biznes to napisz na moje gg 1660365. przedstawie ci konkretna oferte.
pozdrawiam
A dlaczegóż to nie przedstawisz owej oferty TUTAJ?
Może nie do końca zgodna z prawem ? ; )
youngmaster, gdzieś na tym forum jest post odnośnie inwestycji w sklep internetowy cupcake.pl a dokładnie możesz sobie załatwić 50% udziałów jeżeli dobrze pamiętam. Nie jest to do końca takie głupie ponieważ nastolatki coraz więcej wydają na takie "akcesoria". Tylko wcześniej sprawdź żeby nie wyrzucić pieniędzy w błoto.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "50 tys. w jaką firme zainwestować i w jaką branżę": - dotacja na firmę na rozwój w inną branżę? - Mam 35 000 000 zł. W jaką nieruchomość mam zainwestować... - W jaką walutę zainwestować dziś? - W jaką walutę najlepiej teraz zainwestować ? - mozliwosc wziecia jakiegos kredytu na firme aby zainwestowac
• Strona 1 z 1
|
|