witam,
myślę o zainwestowaniu 500, może trochę więcej tysięcy w jakiś biznes (Warszawai okolice) - może któs ma pomysł na coś interesującego ?
|
500 tys. do zainwestowania |
500 tys. do zainwestowania
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
witam,
myślę o zainwestowaniu 500, może trochę więcej tysięcy w jakiś biznes (Warszawai okolice) - może któs ma pomysł na coś interesującego ?
A dlaczego w Warszawie i okolicy?
Biznes robi się tam gdzie jest do zrobienia a Ty od razu na wstępie stawiasz absurdalne ograniczenia. 70km od wawy może być? choć wolałbym jakieś 300 od wawy :)
bo najlepiej jest go robić tam gdzie się mieszka i można się nim zająć
Mam moim zdaniem dobry i sprawdzony za granicą, pomysł na biznes w kraju.
Więcej informacji podam na email: holtz@o2.pl Pozdrawiam
Mieszka się tam gdzie jest biznes a nie robi biznes tam gdzie mieszka.
Skoro pod warszawą jeszcze nie znalazłes to szukaj gdzieś dalej. Może do Chin pojedź :)
Masz racje ale niezupełnie,a może poszukac wspólnika który miałby swietny pomysł na biznes i poprowadziłby go?przemyśl
Witam. Szukam wspolnika z kapitalem 50000zl. do rozkrecenia biznesu. Wiecej info na maila aganic1@o2.pl
Witam
Posiadam wieloletnie doświadczenie w regularnym krajowym przewozie osób, oraz wszystkie wymagane uprawnienia do prowadzenia firmy transportowej (niekaralność, certyfikat kompetencji, prawo jazdy D,C+E, kurs na przewóz rzeczy, osób) posiadam również uprawnienia instruktora nauki jazdy, pomogę zorganizować oraz będę nadzorować prowadzenie firmy transportowej w zamian za niewielkie udziały. Zainteresowanych proszę o pw. Odpowiem na wszelkie pytania dotyczące wymagań oraz organizacji przedsiębiorstwa transportowego, abyście mogli sprawdzić moja wiedzę i doświadczenie. Tylko poważne oferty pozdrawiam sined
Witam. Szukamy nowego konkretnego wspólnika do wykupu 50 % udziałów za kwote 2 mln zł w branży budowlanej , nowo powstającego zakładu produkującego,ekologocznego pustaka w najnowszej technologi, po bardzo niskiej cenie produkcji, o wym: 49/24/24 i połówki 49/24/12 .Posiadamy wielu chętnych odbiorców zainteresowanych zakupem, nie tylko w Polsce.Zysk minimalny w pierwszym roku 3,5 mln.Zysk przewidywalny 6-8 mln w pierwszym roku. kontakt- 790-444-708. Pozdrawiam.
Panie Kazimierzu - dlaczego nie debiut na NewConnect?
Witam
masz 500tys o jakim procecie mówimy na miesiac chcesz pracowac czy tylko kase dajesz na rozwiniecie interesu
Witam, poszukuję wspólnika do działającego od pięciu lat biznesu w branży optycznej. Inwestycja w zależności od udziału 150-300k.
Pozdrawiam Roger Żakowicz
Owszem, mam pomysł na biznes w Warszawie, moim zdaniem bardzo dobry. Budżet 2mln zł. Brakuje trochę więcej niż 500tys.
Proszę pisać na bbryzek@poczta.onet.pl. Pozdrawiam.
Smart Food posukuje osoby zainteresowanej objecia Przedstawicielstwa firmy na teren Polski ale rowniez i wojewodzkich.
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt pod adres e-mail office@smartfood-eu.com Pozdrawiamy Smart Food Team
Według mnie, dobrze jest zastanowić się nad interesem w sieci
Przeczytaj również posty podobne do tematu "500 tys. do zainwestowania": - 1 MLN DO ZAINWESTOWANIA - 100.000 zł do zainwestowania. - 100.000 DO ZAINWESTOWANIA (WIG 20) - 5-10 tys zł do zainwestowania. - mam do zainwestowania 120 tyś zł
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|