Witam jak w temacie mam do wydania 500tyś zł ale nie wiem w co zainwestować taką kwotę?proszę o zaprezentowanie waszych pomysłów!.
Jestem otwarta na każdą propozycje(nawet myślałam czy nie zainwestować w gry mmorpg?).
|
500tyś |
500tyś
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam jak w temacie mam do wydania 500tyś zł ale nie wiem w co zainwestować taką kwotę?proszę o zaprezentowanie waszych pomysłów!.
Jestem otwarta na każdą propozycje(nawet myślałam czy nie zainwestować w gry mmorpg?).
To straszna męczarnia mieć taką kwotę i nie wiedzieć co z nią zrobić. Większość ludzi ma raczej odwrotne doświadczenia. Powiedz mi jak stałaś się posiadaczką 500tys a powiem Ci co z nimi zrobić :D
witam
Czy jestes zainteresowana rozsadnym rozdysponowaniem 500 tys? Napisz maila mam pomysl kajetangrobelny@hotmail.com
Zainwestuj do będziesz żyć z procentu.
500 000zł x 8%=40 000 rocznie. Chyba że chcesz więcej, też można ale z ryzykiem zresztą każdy biznes wiążę się z ryzykiem. To daje ponad 3 000 na miesiąc Kontakt:marcinrogowski5@wp.pl
AMELIA ZATRUDNIJ MNIE...... PENSJA PODSTAWOWA 5000 TYŚ. +10% (STAŁY) Z ZYSKÓW MIESIĘCZNYCH .MAM SUPER POMYSŁ NA BIZNES ZA 200 TYŚ...ZAROBKI GWARANTOWANE...ZAJMĘ SIĘ WSZYSTKIM... PO PROSTU TWOJA PRAWA RĘKA W INWESTYCJACH..UMOWY SPISYWANE NOTARIALNIE ABYŚ CZUŁA SIĘ BEZPIECZNIE ..5 LETNIA GWARANCJA ZAKUPU DOMU Z BASENEM....DLA CIEBIE.....
AMELIA Z KĄT JESTEŚ TO TEŻ WAŻNE ....MINIMUM 10TYŚ GWARANTOWANY ZYSK Z JEDNEJ INWESTYCJI TYGODNIOWO CZYLI W MIESIĄCU 40 TYŚ POTWIERDZONY PISEMNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Z MOJEJ STRONY.......ZASTANÓW SIĘ........ E-MAIL DO MNIE oskarito7@onet.eu z poważaniem OSKAR
Witam
500tys co miesiac 5% zapraszam poprosze email to napisze co i jak
czemu wszyscy tacy chetni sa na te 500 tys? kazdy ma super pomysl w skali swiatowej, przynoszacy zyski
Taki pewny siebie ze 40k gwarantuje? skoro dajesz gwarancje to czemu sam tego nie zrobisz tylko komus dajesz TWOJ SUPER BIZNES? 500 tys. to bys splacil po roku biorac kredyt!!! wolisz 9 tys. niz 40k??? hehehe szukaj dalej naiwnego... PS. Amelia tutaj na forum nawet sie nie fatyguj i nie pisz ze masz taka kase, bo tak jak widzisz kazdy ma super pomysl:D i kazdy zyskowny, zwlaszcza folia strech ktora zanidlugo bedzie przewijac poł polski, lub poleca Ci siec sklepów z odzieża uzywana, ktora oczywiscie Ci sami dostarcza, ktora jest super markowa i super nie sortowana, i z ktorej wyciagniesz 300 % po roku... hehehe
Hmmm 40 tyś zysku miesięcznie z 500 tyś zainwestowanych pieniędzy to rocznie daje 480 tyś złotych zysku, nie wiem Oskar czy wiesz ale w tym kraju handel narkotykami jest zabroniony :) A tak poważnie Amelia, zagadzam się w 200% z johnydeep, nie szukaj na siłę cudownego sposobu rozmnozenia tych pieniędzy bo takiego nie ma, każdy pomysł wiąże się z ryzykiem, a opowieści o tym że można w ciągu roku podwoić kapitał są mocno naciągane. Gdyby pomysł Oskara był naprawdę taki cudowny to dawno już wziął kredyt chociażby pod zastaw domu, pieniądze zainwestował w ten biznes i dzisiaj jeździłby na biedę lamborgini gallardo ( mi się strasznie podoba ), sokro tego nie zrobił to znaczy że ten pomysł nie jest taki wspaniały. Prawdą jest że może nie ma nieruchomości pod zastaw której mógłby wziąć kredyt, ale przy takiej gwarantowanej stopie zwrotu to spokojnie znalałby 50 inwestorów. Pozdrawiam.
Przepraszam za błędy śpieszyłem się :)
Witam
Czy sprawa jest jeszcze aktualna?? Jeżeli ma Pani jeszcze coś do zainwestowania, to proszę o kontakt Pozdrawiam
dziś ta pani ma 500 tys.. ale długu ;)
ale dajecie się podpuszać jakiejś agence od pożyczek afee znikaj zmoro i niekuś na tym forum bo tu poważni biznesmeni są ;) a admin śpi a ten wątek to spam albo żart więc do usunięcia
Przeczytaj również posty podobne do tematu "500tyś": - zaiwestuję 50-500tyś - jaki biznes do 500tyś zł?? - 100tyś i 500tyś do zainwestowania - SZUKAM: POŻYCZKA 500tys do 1 mln zł - 500tys jaki,jakie fundusze
• Strona 1 z 1
|
|