|
500zl/miesiac oszczednosci |
500zl/miesiac oszczednosci
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Lokaty
Autor
Wiadomość
witam mam taka kwote do zagospodarowania co miesiac... interesuje mnie na co moge to wplacac zeby miec jak najpewniejszy zysk i jakie przy tym bedzie najlepsze oprocentowanie? :) na pewno sa tu jacys znawcy ktorzy wiedza co doradzic ;) pozdrawiam :)
Jest wiele możliwości tel. 695 342 846
Jeśli nadal jesteś zainteresowany inwestycją to dzwoń: 516-825-991
Witam serdecznie
Nieco szczegółów posłałem na PRIV. Więcej po kontakcie ze mną. Doradca z uprawnieniami Leszek, (512) 456 690
Jeżeli dysponujesz wolnymi środkami i Jezeli masz bankBPH w pobliżu Bank BPH wprowadził do swojej oferty nową Lokatę Pracowitą z codzienną kapitalizacją odsetek, a więc taką która umożliwia niepłacenie podatku od zysków z lokat. Decydując się na 12-miesięczną Lokatę z kapitalizacją odsetek na rachunek lokaty i oprocentowaniem 4,80 proc. w skali roku, można zarobić więcej niż na tradycyjnej lokacie z oprocentowaniem ponad 6 proc. Minimalny wkład wymagany do założenia Lokaty wynosi 1 000 zł @ Można też zarobić polecając lokatę innym. Promocja ważna do 30 czerwca 2010 r. @
Witam, moim skromnym zdaniem jest kilka możliwości, począwszy od konta oszczędnościowego, przez lokaty, oraz produkty inwestowania systematycznego (oparte na funduszach inwestycyjnych). Najważniejszy jest czas na jaki chcesz zamrozić te pieniądze oraz Twoja skłonność do ryzyka. Przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji przeczytaj dokładnie warunki umowy i dowiedz się jak najwięcej o formie współpracy i kosztach (ile z moich pieniędzy faktycznie jest inwestowane?) takich produktów. Jest tego bardzo dużo i przy braku czasu można stracić zapał do przeglądania kolejnych ofert ale albo zaufasz komuś kto jest wart takiego zaufania albo możesz się na tym przejechać. Jeżeli masz jakieś konkretne propozycję nad którymi się zastanawiasz, może będę w stanie pomóc. Pozdrawiam.
Sprawdź również podobne tematy:
- 3500zl i 500zl co miesiac i co dalej
- 500zl na poczatek - Łóżka metaloplastyka od 500zl - Chcialbym dorabiac sobie 300-500zl/m-c - Suknie wieczorowe, slubne do 500zl od producenta - Polisa SKANDI 2.800zl tylko za 500zl - Mam oszczednosci do zainwestowania - ODKŁADANIE OSZCZĘDNOŚCI - Oszczedności Babci:) Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|