Witam.
Obecnie prowadze firme it ale chciałabym zainwestować w dochodowy biznes albo dobrze rokujacy pomysl w innej branzy. Jestem otwarty na wszelkie propozycje również dotyczące współpracy i mocno ryzykowne
Pozdrawiam
|
50tys. zainwestuje w Trojmieście |
50tys. zainwestuje w Trojmieście
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam.
Obecnie prowadze firme it ale chciałabym zainwestować w dochodowy biznes albo dobrze rokujacy pomysl w innej branzy. Jestem otwarty na wszelkie propozycje również dotyczące współpracy i mocno ryzykowne Pozdrawiam
Może sklepik osiedlowy?
Witam , ja jestem stolarzem i produkuje drzwi okna bramy ogrodzenia parapety wszystko z drewna oczywiście , bardzo ładne produkty oczywiście 3 lata gwarancji więc wiadomo ze są dobre .. mam dobrych kilka kontaktów jak chodzi o rolety i inne takie drobne rzeczy ..
potrzebuje sklepów w dużych miastach .. takich produktów dobra reklama i może być naprawde wysoki utarg .będzie pan zainteresowany do prosze pisać wiadomości prywatne a prześle pare zdjęć
Wiatm... Jestem z Gdanska.Posiadam znakomite kontakty w Europie na oudlety-kocnówki nowej markowej odzieży.Również zajecia komornicze,za smieszne pieniądze,towar róznego typu,ale nowy.Mimo wysokiego kursu euro,bardzo sie opłaca.Poszukuje inwestora do wspólnego biznesu. Pozd.Marek tel.0501811889
Przeczytaj również posty podobne do tematu "50tys. zainwestuje w Trojmieście": - Zainwestuję w Trójmieście - zainwestuje 50tyś.zł - Zainwestuje do 50tys zl - zainwestuje 50tyś.zł - 40-50tyś zainwestuję!!
• Strona 1 z 1
|
|